跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

曰本嬰兒飲品

hello,我係toby呀,我幫凱潼訂衫

大宅

Re: 曰本嬰兒飲品

你o係邊度訂ga?o的衫青見嗎??
**你個女同你真係一個餅印ar!!!

複式洋房

dorcaswong:

我叫人幫我係呢個網址到訂架,

大宅

Toby,
I'm interested ar..pls find my order as follows la~~

[quote]
toby0627 寫道:

大宅

Toby,
Can order via online shop and then ship to HK ma?
[quote]
dorcaswong:

我叫人幫我係呢個網址到訂架,

大宅

Toby,

long time no see, how are you?

我都有興趣order呀,咁幾時deadline呀?thx!!

複式洋房

bobodog :

我係叫我親戚隔離鋪個日本佬幫我訂架,所以我都唔知可唔可以直接係網上面訂,然後送黎hk......我都唔知佢搭船定用DHL,不如我地暫定11月27號係最後限期,睇下仲有冇媽咪想訂,至於幾時收到貨,我睇下1218前得唔得,如果得到時可以拎比大家,ok?至於末有價錢果幾樣,大家可以order左先,到時報左價先決定要唔要......ok?

複式洋房

gotgot:

係呀,好耐冇見啦,凱潼呢排勁曳呀,所以都冇麥時間上黎!!!

deadline不如暫定呢個星期日11月27號前啦!!

複式洋房

[quote]
bobodog 寫道:
Toby,
I'm interested ar..pls find my order as follows la~~

[quote]

複式洋房

11月27號前落order......tks

複式洋房

hi toby, 我都有興趣定呀! thanks!

[quote]

大宅

Toby,
OK ar...aiya..sorry...唔好意思..hehe...I was talking about the ordering of Nissen clothes --> 可自己上去個website shu訂 and then ship to HK?

bobodog :

我係叫我親戚隔離鋪個日本佬幫我訂架,所以我都唔知可唔可以直接係網上面訂,然後送黎hk......我都唔知佢搭船定用DHL,不如我地暫定11月27號係最後限期,睇下仲有冇媽咪想訂,至於幾時收到貨,我睇下1218前得唔得,如果得到時可以拎比大家,ok?至於末有價錢果幾樣,大家可以order左先,到時報左價先決定要唔要......ok?

大宅

toby,

我都有興趣order呀,但係我想問o的drinks係咪宜家我地o的bb都飲得呀??定係要再大個o的先飲得呀?

複式洋房

bobodog :

d衫我都係叫個日本佬幫我訂架,所以都唔知可唔可以自己訂,不過聽佢講,訂衫又要咩日本內陸費,又要咩銀行過

複式洋房

maggie:

夷家都飲得架啦,其實

複式洋房

all

日本佬聽日過日本,我同佢講左今晚比個list佢,甘樣1218就一定

複式洋房

[quote]報左價啦,大家睇下啦!!

234234 寫道:
hi toby, 我都有興趣定呀! thanks!

[quote]

大宅

Toby
I've added something to my list..thanks ~~ :-P
[quote]

大宅

toby,

*緊接住bobodog,我都加o左order入list喇*

大宅

Toby,
d衫好靚ar...我已比左我個dream list 比gotgot consolidate比你ga la..thanks sooooooooooo much ar~~~

btw, pls help ask個日本佬if 佢幫我地訂雪印Beanstalk milk powder要收幾$$罐ar..thanks a lot ar~~

[quote]
bobodog :

d衫我都係叫個日本佬幫我訂架,所以都唔知可唔可以自己訂,不過聽佢講,訂衫又要咩日本內陸費,又要咩銀行過

首頁
12345...6

尾頁

跳至