自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 畀面勳章

阿倫:錯要認,打就企定!當眾一輪嘴教訓梁榮忠

因為「偷食」事件而成為焦點人物的梁榮忠,昨日與譚詠麟、李克勤等上桂林拍攝電影《左麟右李》外景,阿倫以校長身份即場教訓忠仔,教他現階段應該努力工作表現自己,令身邊的人及公司對他重拾信心。<採訪、攝影>鄭家駿

阿倫昨日最早到機場,心情勁靚的他,談到忠仔事件,他笑說:「呢次忠仔點都要頂一陣,我會叫佢有錯要認,打就企定!」去到了桂林,他可會睇實忠仔?阿倫認為忠仔會知道點做,不過他相信這件事會令記者有很多寫作題材。忠仔其後到場,只見他臉黑黑的不想回答任何問題,助手更出手擋駕,對於網友指他是鹹濕佬、用情不專,忠仔都只是合上嘴唇不作答,問他是否要為自己平反?忠仔說:「我唔知點答你。」

講多無用時間證明一切
 辦完手續,助手本想拉忠仔入閘,但卻被阿倫叫住,阿倫拉住忠仔說:「影張合照先,呢張相叫做經一事、長一智,錯要認,打就企定,要有大將之風,咁先證明你有人氣。」雖然工作人員一再催促入閘,但阿倫依然不放忠仔,並一輪嘴的教訓,他說:「依家你要用時間去證明你係咩人,多講無用,

男爵府

BK Milk勳章

Re: 阿倫:錯要認,打就企定!當眾一輪嘴教訓梁榮忠

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

阿倫有知格教訓人咩
以過來人身份 ?-(

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

子爵府

畀面勳章

好似教父咁,佢都唔止一個女人,扮晒嘢,係人都教訓

男爵府

畀面勳章

但「譚生」都係......

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

呢個譚伯, 佢有資格教訓人咩?? 唔好以為叫你一聲校長就真係有資格教訓人至得o架, 佢自己都其身不正, 淫虫一名. 如果唔知個醜字點寫就唔好講咁多野啦, 唔通佢已經忘記左自己點樣對待自己老婆???

男爵府

alicemun 寫道:
好似教父咁,佢都唔止一個女人,扮晒嘢,係人都教訓

agree

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

yannstan 寫道:
呢個譚伯, 佢有資格教訓人咩?? 唔好以為叫你一聲校長就真係有資格教訓人至得o架, 佢自己都其身不正, 淫虫一名. 如果唔知個醜字點寫就唔好講咁多野啦, 唔通佢已經忘記左自己點樣對待自己老婆???

Yes, agree.

子爵府

乜你地講到個個都好淫敢o架

複式洋房

五十步笑百步,better shut up. 一係教佢偷食偷精d
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

大宅

嚴格黎講 Alan都吾算偷食(係明食)
因為係 莎莉 默許架麻, 莎莉誠心向佛 為佢後代著想者

大宅

同意

vivienmak 寫道:
阿倫有知格教訓人咩
以過來人身份 ?-(

大宅

譚生以為自己係校長 ?-( ?-( ?-(
Band 5

男爵府

譚伯 慳d 啦!

其身不正,係到幸災樂禍 :evil:

大宅

慳d 啦,D男人無句真,已有一位共認髮妻,重要貪心要件後生d,細佢十幾年女人,佢算什麼叫做校長,教壞細路,為老不尊,教壞子孫

伯爵府

:tongue:
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

得啖笑!
佢自己咪又係咁衰!
可能好過成蟲少少既,好多女星都比佢搞過啦!
佢係唔係憎興呀!叫忠仔好似佢咁,係搞都番屋企,話佢唔得醒,比人捉到呀!咁佢都算係醒,叻過大哥,比人陰到,仲生埋個女!
佢係唔係同Wendy有個10歲既仔,即係曉峰呀?

子爵府

咪係, 自己咪又係唔止一頭住家, 仲要揚到公開講二奶個仔叫咩名, 家陣係度扮哂蟹.... :tongue:

首頁

尾頁

跳至