潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 1001 evisu牛仔褲

花貓:

THX......等我又叫老公去掃貨先!!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

chaonngy,

唔洗客氣, 我只不過係識得有人係入面做, 所以有折.... 但係美心不足就是要去 ifc (中環機鐵站樓上個間舖), 如妳有趣再pm我, thanks.

鎰仔mama

[quote]
chaonngy 寫道:
鎰仔mama,
My husband also want to buy this jean, could you mind to help me? Thanks a lot![quote]

翡翠宮

請問大家有無興趣去中環(ifc)個間專門店到買evisu牛仔褲, 今日大約6:15分我會去, 如果有興趣可pm我.......
有7折.....

鎰仔mama

子爵府

鎰仔mama 寫道:
請問大家有無興趣去中環(ifc)個間專門店到買evisu牛仔褲, 今日大約6:15分我會去, 如果有興趣可pm我.......
有7折.....

鎰仔mama

係IFC邊道呀?我在IFC番工,但我吾知係邊呀?鋪頭叫咩名?

[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

男爵府

大廚勳章

唔知到時仲會有幾多貨剩呢???平咁多..我都想買返條比c6

翡翠宮

係第 II 期, No. 3097, 係專門店

子爵府

[quote]
鎰仔mama 寫道:
係第 II 期, No. 3097, 係專門店
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]
該用戶已被刪除

翡翠宮

please check pm. thanks.

鎰仔mama

首頁

尾頁

跳至