意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 34|主題: 151819

請教:三日兩夜澳門行程 & 酒店

大宅

國民生產總值:4381

請教:三日兩夜澳門行程 & 酒店

好耐無去macau, 請提供酒店 & 行程等資料. 兩大人 + 3yrs girl. 最近有mud 特別節目 (唔想睇賽車, 幾時會有, 想避左果段日子) thx!
晴晴媽媽

大宅

國民生產總值:2391

Re: 請教:三日兩夜澳門行程 & 酒店

賽車好似係十一月十九號開始wor,
我覺得hyatt regency & mandarin oriental都唔錯,
雖然舊d, 但勝在d房夠大law, 去中旅book會平d
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

thx 道地綠茶 ! 請問知唔知賽車last 幾多日, 係咪只係sat & sun 才有的?

邊d hotel 會平d 又乾淨 & 出入方便的
晴晴媽媽

大宅

有無人住過格lan, ok ma

晴晴媽媽

男爵府

國民生產總值:6704

晴晴_媽媽 寫道:
有無人住過格lan, ok ma

都 ok 架!我今年3月中住過,勝在新裝修&近買手信(官也街),住近電梯角位房間亦大 d ~

洋房

國民生產總值:120

我有個朋友在中秋節時住過,佢話訓覺被野攪。

大宅

國民生產總值:3185

格林酒店~O.K架間酒店係今年3月到先攪好,夠乾淨,服務幾好,我要求1張BB牀比囡囡瞓,D被,枕頭都係有膠袋袋好即時拆出嚟才鋪!夠乾淨衛生,張BB牀係C-MAX嚟架好新淨,另外佢D早餐都幾好架都幾多款選擇囉~

男爵府

國民生產總值:6960

我訂左皇都11月13號去~我d~fd話美食節正
美食節星期日時間由pm3:00-12:00~同埋酒店又平d
又未賽車

別墅

國民生產總值:901

yee.......i want to go macau on Nov 13 as well, but i still did not confirm to book which hotel. Are u via china travel or Yau ma tei travel ar, which one is cheaper??

大宅

thx vksophie & sherry mama!

GLmama, 我book 左la, 希望唔會la
晴晴媽媽

大宅

wing, 我都知有美食節 去完返黎share 下ar.
我會grand prix 後去.
你book 皇都 how much ar
晴晴媽媽

大宅

kanas, 睇你想hk or kln 上船, 我呢幾日check ge price, hk 上船就china travel 平d, kln 就yau ma tei 平d.
晴晴媽媽

別墅

國民生產總值:901

thanks 晴晴_媽媽 , but i might not able to go macau this sunday tim........too bad

晴晴_媽媽 寫道:
kanas, 睇你想hk or kln 上船, 我呢幾日check ge price, hk 上船就china travel 平d, kln 就yau ma tei 平d.

男爵府

國民生產總值:6960

晴晴_媽媽 寫道:
wing, 我都知有美食節 去完返黎share 下ar.
我會grand prix 後去.
你book 皇都 how much ar

$1000唔洗9xx~唔係好記得訂房張單唔係我到
4人船票+酒店=$1490~2大2細

別墅

國民生產總值:875

wing, 皇都都唔貴wor, 唔知正唔正呢 你幫趁邊間買ga?

複式洋房

國民生產總值:418

上個星期我幫朋友從旅行社定金龍酒店價錢650蚊(包早餐)新酒店,設施不錯。可以一試
開口常笑笑古今可笑之人 大肚能容容天下難容之人 開口常笑笑古今可笑之事 積極進取,遊戲人生!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.