夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 7年之癢 ??

我老公咪又係咁, 以前電腦白痴一名, 這年買左部電腦, 佢開始一得閒便上下咸網, 勞埋報紙風月版, 總之去廁所都會漏底份報紙, 還要我去執手尾....我都話個N次, 次次都唔睬我! 不知點解女人特別抗拒這回事, 我不是不淮他觀看, 費時佢睇完又話即刻想要, 我又未有準備......有時我都識做, 拒絕幾次都會主動番一次當作補數..... 我話D男人都唔明白女人想點!

男爵府

你回來喇!

大宅

係囉.....我老公最衰就係佢睇完都好, 但係唔會搞我喎......佢就成日話"睇完一定要做ka?"真係唔係好明 係呀, 同埋我覺得睇睇下越來越西利呀, 連係街總之係女仔都會望一餐, 我驚佢會有一日真係頂唔順去叫雞呀....... :-( :-( :-(

男爵府

咁你又唔使擔心咁多, 明知食野味一定惹埋D乜病乜病, 我諗佢唔會為左一時享樂, 便要陪上生命! 我覺得男人係呢方面好鍾意吹水作大, 希望你老公係得個睇字, 無諗過去實行喇!

大宅

話就咁話姐.....你睇下依家幾多男人成鬼日話去邊度玩好正, 自己去就話唔咁姐, 如果成班麻甩佬, 你估佢去唔去啦.....我依家已經唔俾佢夜返KA啦.........

男爵府

我地做人老婆邊會管得佢咁多, 最多叫佢唔好咁夜返, 外面治安不好咁咋! 呢個世界好唔公平, 男人去wet就得, 女人又話不守婦道, 一定要在家等老公返來! 乜都要女人受, 受老公氣, 受老婆氣, 受囡囡氣, 受老爺奶奶氣.....命都短幾年喇!

大宅

唔好激氣 :lol: :lol: :lol: 所以我依家成日都覺得趁後生, 儲定D錢......等到5,60歲個陣可以同自己D FD去旅行, 周圍行下, 打下牌...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

嘩哈哈 ! 早安喔!

大宅

早晨喎, 你前排唔上黎既??

男爵府

Hi ! 無見幾日掛住我呀!?
查實上星期五及六我放大假, 星期五囡囡學校旅行, 當日熱到死, 返到屋企得番半條命仔! anyway, 眼見囡囡玩得開心, 辛苦都值得....

大宅

哦....原來係咁, 係喎, 諗起我個仔第二時返學, 如果去旅行, 我都唔知點陪佢去啦, 我地公司好難請假ka...... :-( :-( :-(

男爵府

唔使諗得咁多喇! 我囡囡的同學仔又係爸媽要工作, 找了爺爺或女麻女麻一齊去玩都得, 不過, 最多擔心係佢地唔識拍照! 無法分享此次旅行口者...

首頁

尾頁

跳至