跳至

首頁

尾頁

大宅

兒科醫生-唔該比D意見

Dear All,

請問有無人有睇過以下醫生.....可否比D意見

陳家馴 - North Point
陳錦裕 - Nathan Road
鄒潔雲 - Tai Koo Shing
周國雄 - Tai Po Road
林金滔 - Ngau Tak Kok
李堯庚 - Mong Kok
梁樹標 - Yau Ma Tei
羅冠球 - Tseung Kwan O
王日祥 - Yau Ma Tei
楊宗謙 - Yau Ma Tei
葉玉鵬 - Quarry Bay
周榮祖
羅建華
謝燕珠

洋房

Re: 兒科醫生-唔該比D意見

YEE, 我睇過王日祥, 唔細心囉. 問多d都唔耐煩咁. 上次我入院, 公司安排左佢睇我仲遲大到. 好似遲左接近2個鐘.

大宅

MrsSweetie

唔該哂

MrsSweetie 寫道:
YEE, 我睇過王日祥, 唔細心囉. 問多d都唔耐煩咁. 上次我入院, 公司安排左佢睇我仲遲大到. 好似遲左接近2個鐘.

男爵府

YEE,

同同睇"陳家馴 - North Point" 架, 佢都ok 架 so far, 都見到唔少bb 睇佢.

大宅

eeetse,

甘佢細唔細心架....如果多問題問佢會唔會面黑呢
唔該哂

eeetse 寫道:
YEE,

同同睇"陳家馴 - North Point" 架, 佢都ok 架 so far, 都見到唔少bb 睇佢.

男爵府

yee,
問好多野都唔會黑面架佢, 細心就ok 啦, 都係我對自己bb 細心d lor, hehehehee!

男爵府

我睇過羅冠球. 我覺得麻麻... 幾 "lar"西, 趕頭趕命咁.

大宅

瑤瑤都睇過tko 羅冠球,只係一般啦,但收得平~
宜家瑤瑤睇tko o既吳文轁,佢都幾細心,但book左都要等....等起碼1個鐘以上~

大宅

maggie

唔該妳...我地而家都睇吳文轁架,不過就係淘大囉.
係呀...佢又真係好細心架....仲好有耐性佢唔會因為多人而好快睇完...我唔介意要等架..甘佢好多人睇都應該.
最衰佢唔係我老公公司的網絡醫生囉....我而家要搵定一個如果touch wood到時有mud事要入院. 都可以即刻call個好d既..
如果唔係又好似我大女甘..0個時係醫院唔知頭唔知路就搵個PK註院醫生.

大宅

yee,

哦~原來係咁!瑤瑤都去過淘大診所睇呀,吳醫生真係幾好~

我幫瑤瑤買o左住院保,好似搵邊個醫生都得,所以touch wood有咩事都可以call返吳醫生睇佢~你打出o黎果o的係咪on list 醫生呀?

大宅

maggie

係呀..個list 0個 D 係 on list醫生黎架....
我女女0個時就有同佢買住院保...細佬就無呀...因為老公公司包全家囉..唸住慳得就慳ma.

首頁

尾頁

跳至