意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 9|主題: 127754

跳至
請問有冇快完約工人介紹

別墅

國民生產總值:630

請問有冇快完約工人介紹

我的預產期為明年3月中,現在想找本地完約工人,懂湊bb,人品老實可靠,印賓均可。請問大家有冇用開的工人但諗住唔再續約的可以介紹?Thanks!

大宅

國民生產總值:3471

2019勳章

Re: 請問有冇快完約工人介紹

pls check pm
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

男爵府

國民生產總值:6544

我都想請個現成既工人, 請介紹, agnet 介紹果 d 好多僱主都話麻麻地, 有個好 d 講明黎試工後尾放飛機 ! 真係有人無工做......有工無人做.

大宅

國民生產總值:2501

我都想請現成的工人。唔知點入手好。唉!!!

大宅

國民生產總值:4982

I also want to find a helper, anyone can help?

Thanks!

民房

國民生產總值:64

Melmel2004
我都搵緊, 可唔可以pm d 資料比我? thanks.

大宅

2019勳章

aa333 寫道:
Melmel2004
我都搵緊, 可唔可以pm d 資料比我? thanks.

please check pm

大宅

國民生產總值:2501

Melmel2004

我都搵緊, 可唔可以pm 資料比我? thanks.

複式洋房

國民生產總值:171

Melmel2004,

我的情況和Cherithlai一樣, 可否pm資料給我, 謝謝!

flomama

大宅

國民生產總值:1571

Melmel2004,

I also want to find. Can you please pm the info to me?
Thanks!

kkmc

禁止訪問

國民生產總值:6433

大宅

2019勳章

Hi all

Please check PM

複式洋房

國民生產總值:374

我也想要賓賓, 可否PM我, 謝謝

大宅

國民生產總值:4538

My delivery date will be on Beg. of Feb. I need a maid in urgent. Can anyone help. Thanks!
flor

別墅

國民生產總值:674

我都想搵呀!請問有冇人介紹呀

大宅

國民生產總值:1845

My maid (Lily) already confirmed by a BK Mom. Thank you! 04/12/2005

別墅

國民生產總值:630

holiday,

Please check PM.

大宅

國民生產總值:4064

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個菲人將會於06年1月尾完約(2年), 因為BB將會返全日學, 所以唔會同佢續約. 以下係我對佢既評語:

優點:
1. 做野算自動波,幾快手;
2. 家務清潔幾乾淨,執野算整齊;
3. 燙衫摺衫算ok;
4. 煮野幾好食(可能俾我train得多) ;
5. 放假準時返屋企(before 9:00pm)及自己打俾我報到;
6. 手腳乾淨(暫未發現有任何物件/statement不見) ;
7. 幾有心機照顧bb(0-2歲);

缺點:
1. 有時比較粗心大意d;
2. 成日都重新執過d櫃桶(即將d衫褲重組),要搵野時都幾麻煩;

不過,始終每個人對工人既要求唔同,如有需要, 請PM我。

我大B叫做卓恆呀~2月11日出世,3.65kg
我小B叫做卓邦呀~11月7日出世,3.32kg

別墅

國民生產總值:998

hi holiday

pls send me some information

[email protected]

do u think she can handle two chilldren?

tks

大宅

國民生產總值:1181

四少奶 and holiday, please pm to me.
I need a reliable maid very much.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.