產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好開心呀....見到小b 郁呀....

我上星期六係10週2,去睇醫生,小 b 有 3.54cm ,我好開心,小 b 終於似個 b 形,見到佢會自己郁,真的好感動!

我係噤問醫生,係未你(醫生)整架,醫生話唔係呀,係小 b 自己郁,我都係唔信,我就比我老公同醫生笑我呀....

不過真的好開心,真的想小 b 健健康康的成長!

都希望你地都快 d 見到小 b 郁啦.......
;-) We Love Because HE First Loved US ;-)               :roll: John I  4:19 :roll:

別墅

Re: 好開心呀....見到小b 郁呀....

rabbitgirl ,

我第一次見我的小b郁我都好開心同感動.當你見過一次就想

快些再見多上次

大宅

kakyu 寫道:
rabbitgirl ,

我第一次見我的小b郁我都好開心同感動.當你見過一次就想

快些再見多上次

我就最快都要到兩星期後先見到啦,因為到時要做一個 Oscar 測試,就可以順便又見下小 b 啦....

諗起都開心啦....

;-) We Love Because HE First Loved US ;-)               :roll: John I  4:19 :roll:

別墅

Oscar 我做0左啦!仲清楚見到,我哪天同老公好清楚見到阿b係到伸直條腰好可愛,條尾龍骨清晰咁見到

大宅

我第一次見到BB時,佢隻手仔0係咮郁, 好似同我say hi 咁 law!!!

複式洋房

近幾次照,bb都有腳young young,同好鍾意用個背脊對住肚面,可能有D怕羞!

因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

大宅

我上星期去照e生比左張4d相我地, 見到立體囡囡好真好開心比起平時照真好多

別墅

jonvan
您係幾多週照4d架!Thanks!

大宅

我第一次見到小 b 响自己個肚時都好開心架, 但當你真實地見到佢响你肚皮上面由左去右咁郁來郁去, 我諗你仲開心呀

大宅

係呀,真係覺得好感動同奇妙,有一個小生命o係自己裡面.. [img align=left]http://my.so-net.net.tw/scie/D/09/D9-063.gif[/img]

別墅

見到一個小生命係自己的bb當時都覺得好感動, 第二次我叫埋我老公入去, bb亦都大咗, 佢都話好開心, 好感動, 呢幾次bb的郁動都多咗, 亦都唔只係度瞓覺, 生命真係奇妙!!

子爵府

kakyu,

做Oscar時, husband都可倍埋我一齊做o家 ??

別墅

YML 寫道:
kakyu,

做Oscar時, husband都可倍埋我一齊做o家 ??

YML ,
當然可以,政府與私家都得.

大宅

第一次係上個月中唔係好記得第幾週, 對上個次係上星期第26週做. 真係好開心

大宅

係呢.....之前仲係到擔心小 b ,但一見到佢係肚裏面這個可愛樣,真的乜都唔記得哂啦.....

但下星期先至12週,仲要下星期先見到小 b ,真係好想快 d 可以再見下佢呀,又想快 d 可以感覺到佢係肚裏郁,係唔駛照,自己就噤感覺到個隻呀!

伯爵府

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問你係咪第一胎 ?所以咁開心

大宅

rolandbb 寫道:
請問你係咪第一胎 ?所以咁開心

係呀.....不過係唔係第一胎都一樣會開心架!係自己的小生命喎.....

大宅

我第一次去照超聲波都好緊張0架,因為第一次見到自己bb 0既樣,雖然黑白色,但係又真係幾得意0架,因為自己終於做人阿媽啦…

首頁

尾頁

跳至