意見反饋
義工

自由講場 今日: 804|主題: 1023340

浴室(波"離")企缸邊經常有黑色"毛",有咩方法可以清除呢

複式洋房

國民生產總值:186

delete

up

水晶宮

國民生產總值:64657

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 浴室(波"離")企缸邊經常有黑色"毛",有咩方法可以清除呢

漂白水加紙巾→蓋一陣,沖水即潔白!

複式洋房

國民生產總值:186

Re: 浴室(波"離")企缸邊經常有黑色"毛",有咩方法可以清除呢

thanks
已試過,但有d係波"離" 膠入面清唔到!

男爵府

國民生產總值:8967

畀面勳章

用濕左「漂白水」的綿花,(達)在黑色的點點上,過一晚。睇下得唔得啦!

別墅

國民生產總值:689

ss1008 寫道:
用濕左「漂白水」的綿花,(達)在黑色的點點上,過一晚。睇下得唔得啦!

呢個方法係得架!

伯爵府

國民生產總值:18497

畀面勳章

係呀.....
小勤BB 寫道:
[quote]
ss1008 寫道:

呢個方法係得架! [/quote]

大宅

國民生產總值:3428

mcheung 寫道:
係呀.....
[quote]
小勤BB 寫道:
[quote]
ss1008 寫道:

呢個方法係得架! [/quote][/quote]

我早排都試過, 好掂!

等待驗證會員

國民生產總值:27318

我唔係用棉花, 我係用布碎... 一樣掂!!!!!

大宅

國民生產總值:2391

[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

洋房

國民生產總值:182

以前曾sir教落.....哥士的 (kidding) 好似用lemon汁+毛巾UP一晚!? try 下先la
Stella (cty & yoo's mummy) :-D here

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.