自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

索拉奇藝坊「奇幻之旅」

有沒有人打算去看,或是否值得去看,請報料!

別墅

Re: 索拉奇藝坊「奇幻之旅」

睇左,好好睇,個個觀眾都好投入,不過d飛幾貴吓,我覺得太細小朋友唔係咁適合,有時全場關燈黑漆漆,有d場面我覺得都幾陰森吓!但d氣氛同雜技好掂,尤其係有兩part請觀眾上台表演,好攪笑!

大宅

訂左飛睇 26 號果場....好期待!
  Love your family!

大宅

禽晚有客人請左我地一家去睇 , 坐 VIP section ( Row 2) 個女好開心, 但有1-2 parts 佢有少少驚 ( audio effects)....中間2- 3 段好搞笑!

www.cirquedusoleil.com

有無人知網上訂票有無得 refund? ?-(

Love your family!

男爵府

我幾年前睇過一次, 當時我老公不想睇, 所以我一個人睇豪d, 買$6XX票。真係好好睇, 好值得睇

而家我都好想帶亞囡去睇, 但2歲小朋友已經要買票, 我又不肯定亞囡會好enjoy, 還是會好驚, 再加上一家幾口去睇, 實在好貴, 所以有D唔捨得 :cry:

水晶宮

我哥哥早幾個月在澳洲睇咗,知道下一站是HK, 叫我留意睇,但我覺得一家睇太貴啦,所以冇睇.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

好多年前黎hk時睇過, 雖然d ticket好貴, but真係值得去睇~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至