母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我說錯了??受人攻擊 ??

原來係到講野要小心D,有時好耐之前講O既野,會有人記住,搵日出黎話番你 !!
CLICK HERE
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

Re: 我說錯了??受人攻擊 ??

以後都係 好d
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

Hi dear,

No need to , just do things trustful to your heart ar!
I stand by you wor!!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

webjen,

Don't be unhappy. There are a lot of mis-communications and misunderstanding, some people may be very sensitive when seeing the words which they do not agree, and they may misunderstand that you are talking about them.

We all believe all moms love their babies, but different mom will use their differnent way .. you should be relaxed, take care of your health..

子爵府

webjen,
唔好嬲啦,如果成日來這的mame,一定知你唔係咁意思
有時有d人好心急,睇一d又唔睇一d,但相信佢係無心的
唔好唔開心哪~你都係想呻下舒口氣...
monmantong都講得好arm,身體緊要,保重,relax

大宅

webjen
算啦, 我地都知你唔係咁! d人唔明係會亂講! 你真係要take care 呀!

禁止訪問

珍珠宮

大家我無野wor!!:mrgreen:
有點同情那位媽媽,為別人一句無關痛癢o既說話不開心,仲要放係心內面咁耐,咁樣生活真係會好唔開心!!

男爵府

webjen,

我真係想寫個
[size=xx-large]
字比佢

別墅

我早兩天看完有關發表都想為webjen平返.但打完之後cancel咗.之後成日諗:點解有人會有這樣反應呢? 在這裡發表的媽咪都是想共同互勉. 希望唔好再把事情弄壞!

大宅

webjen 寫道:
大家我無野wor!!:mrgreen:
有點同情那位媽媽,為別人一句無關痛癢o既說話不開心,仲要放係心內面咁耐,咁樣生活真係會好唔開心!!

我都好同情佢, 唔知佢係咩原因餵唔到呢? 如果想餵又餵唔到真係好慘架, 令我諗番我生完未上奶果幾日真係又徬徨又擔心, 望住個仔要食奶粉眼淚就流出來 :-( :-( 真係有d感同身受, 大家唔好再話佢啦! webjen都唔好唔開心喇 :mrgreen:

大宅

我覺得好奇怪,
如果認為別人講野有值得商榷餘地
為什麼不立刻回應, 好讓對方反省或互相澄清一下,
好讓大家有良好的溝通平台

卻要放在心上, 若干時候卻在另一版面, 用一個新名
專登開個題目出來, 講人事 ?-( ?-( ?-(
這是不成熟的方法!!!
這裡是公開平台, 大家可以互相分享, 支持, 發下牢騷,
雖然人人有不同立場與見解, 可以在同一天空下分享,
難道這不是言論自由的可貴嗎???

男爵府

webjen,

這些事不用掛在心上, 唔通我冇錢買LV, 就好憎用LV既人咩?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊