自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

福明堂 針炙推拿中藥減肥....

廣告中話 調理身體就會瘦 8星期 減 31 磅 + , 又唔使自己煲藥(真空藥包), 好似幾吸引, 有無人試過呢?
Jody 媽

民房

Re: 福明堂 針炙推拿中藥減肥....

hi hi
真係可以一邊調理身體一邊減肥,我join左2個月減左15減,我以前有頭髮問題,仲調理埋,你可以試下,我係佐敦果間試!

子爵府

福明堂 係唔係即係余仁生果d??
睇一次要幾多錢

大宅

I want the details, thanks
97Jody媽 寫道:
廣告中話 調理身體就會瘦 8星期 減 31 磅 + , 又唔使自己煲藥(真空藥包), 好似幾吸引, 有無人試過呢?

大宅

How much??? I want to try調理同減肥!!!Thanks!

民房

唔係余仁生係叫福明堂join左2個月七仟幾

民房

真空藥包有50幾次(一星期睇一次醫生),另外針灸及推拿有30幾次,仲有纖脂茶及代餐 :lol:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

我聽個朋友講唔針會肥返架喎 ! 你有冇咁既現象出現 !

民房

我無喎,我仲再join了一個人手推淋巴,一個星期做二次,諗住keep住,另外如果我唔想推淋巴又可以轉瘦身推拿及穴位推拿,我覺得幾好!

民房

佢果度有1個月join,不過我覺得2個月抵d,我就減左15磅,以前有頭髮問題,都有改善,你可以打個電話問下,
香港九龍吳松街104號地下 (佐敦地鐵站A出口)
電話:2381 9088

首頁

尾頁

跳至