意見反饋
義工
[元朗區] (急件)請問生日蛋糕邊間D款得意(for bb)

伯爵府

國民生產總值:18644

(急件)請問生日蛋糕邊間D款得意(for bb)

各位元朗區媽咪,
BB星期六開1歲生日會,去過maxim,但D款一D都唔靓,有無好介紹? Please

男爵府

國民生產總值:9034

2019勳章 好媽媽勳章

Re: (急件)請問生日蛋糕邊間D款得意(for bb)

我囝囝一歲生日都係在"聖安娜"訂,佢好多款都好得意架!

"聖安娜"

伯爵府

唔該晒!!今晚去look look先

大宅

國民生產總值:1353

Hin.com,

Please check pm!

伯爵府

Hi abs,

唔該晒!但我睇過Anson's 蛋糕,成五個咁多 好誇呀 但好正!! 其實我想搵D得意

大宅

國民生產總值:1353

Hin.com,

我好少喺呢邊睇嘢 , 多數喺番0410媽咪會出沒 , 係咁啱尋晚過黎望一望 , 見到你個post , 咪睇吓幫唔幫到手囉 . 祝你囝囝生日快樂

anson ma

伯爵府

Hi abs,

Thank you!!!我都係0411o個邊多,閒時都會去元朗呢面look look,睇

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.