跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Jenjet 開刀生咗啦

子爵府

Re: Jenjet 開刀生咗啦

Jenjet,

恭喜恭喜! 嘩十分鐘好快喎, B女好勁呀!(8磅4安士)

男爵府

恭喜恭喜
嘩, 係暫時最重o既bb呀!勁呀!

快d復完, 快d post d相出o黎畀我地睇啦!

大宅

恭喜晒!

婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

伯爵府

恭喜晒!

mandy

子爵府

Jenjet,

嘩, B女好勁呀有8磅4安士, 係喎, 咁多個BB份量最高既一個呀, 恭喜晒呀

大宅

恭喜恭喜....

男爵府

janjet, "鄧"你開心, 而家唔駛咁擔心la, bb終於無驚無險出世lor.

大宅

恭喜!恭喜!

大宅

好好休息啦

男爵府

Jenjet,
佢又話都唔知叫大家開刀定順產好, 因為開刀佢都覺得好恐怖...
佢被麻醉時, 佢好驚, 心跳有成160, 但到佢見返佢自己個醫生時, 心跳平靜返, 跌返一半...
佢話bb好多頭髮, 又係所有bb房內最大隻嘅bb, 佢喺operation theater 入面見到bb粒眼淚仔好大粒, bb都喊得好大聲..
仲有, bb出世時, 全場d人都"嘩", 聲, 因為bb 好大隻同好肥...
佢話個傷口好痛...

複式洋房

congratulations to Jenjet!!!

開刀後頭幾日傷口會好痛, 要捧住個傷口行0架, take care!!

別墅

Re: Jenjet 開刀生

Jenjet,

妳好叻呀! 生了一個肥肥白白的bb出來,一定好得意啦!
唔知似邊個呢?

bb咁多頭髮咁未可以好快幫佢夾頭髮同埋辦靚靚law
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

大宅

恭喜晒, 祝 母女平安

休息多些.

tweety

labelle 寫道:
啱啱同 Jenjet 講完電話, [size=large]佢今日12:00pm成功半身麻醉生咗B女啦, 嘩B女有成8磅4安士

成個過程10分鐘度, 但都好驚 因為原來係要 'chop' 同推亞B出黎 ( --> 好似脫智慧牙咁 ), 'chop' 咗7分鐘先出黎, 之後聯針都好耐, 因為有好幾層要聯

禁止訪問

睛靈勳章

Re: Jenjet 開刀生?啦

別墅

Jenjet

恭喜哂呀,好犀利呀生左個8磅4安士囡囡,
上次見你肚仔細細,估唔到囡囡咁重。

大宅

congrats! Take goos rest and let's play after you and your baby have recover!

複式洋房

Jenjet,

恭喜你呀!你bb是咁多bb中暫時最重的一個,睇下labelle同我bb會唔會追過先

男爵府

恭喜晒!
[/url]

大宅

大家好:

首先多謝大家!
尋晚我已經返左黎啦, 不過今晚BK down左, 所以而家先上黎同大家見面, 其實我生0既過程都有人同我會報左啦, 但係我整左d相落Yahoo相簿, 大家有興趣0既話可以去呢度睇:

[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/janleychu/album?.dir=1309&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.pg.photos.yahoo.com/ph/janleychu/my_photos ]janley and jet's daughter [/url]
我只講事實

首頁

尾頁

跳至