嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

兩歲半小朋友, 用那種枕頭呢

請各媽媽比意見

我而家係用毛巾摺疊起做枕頭的

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 兩歲半小朋友, 用那種枕頭呢

海馬枕頭。
有一隻薄的小朋友枕頭,是一set,連枕頭套,可以一層一層再加高。

子爵府

好媽媽勳章

luluma:

我囝囝用"SINOMAX"睡安豬架,都幾好架!

luluma 寫道:
請各媽媽比意見

大宅

Sinomax

複式洋房

Buy Sinomax, pretty good.

複式洋房

我仔仔都是兩歲半, 他用KONNOR (BB SIZE), 在永安公司買. 他一定要用這個枕頭才能安睡.

男爵府

請問幾錢?
longheibaby 寫道:
luluma:

[quote]
luluma 寫道:
請各媽媽比意見

[/quote]

[/url]

大宅

我囡囡都係用"SINOMAX"睡安豬架,減價時買(around $150-$200) 可以用到好大個架..

suor

sung米米 寫道:
請問幾錢?
[quote]
longheibaby 寫道:
luluma:

[quote]
luluma 寫道:
請各媽媽比意見

[/quote][/quote]

伯爵府

我個仔都係用"SINOMAX"睡安豬架,我同老公既枕頭都係呢隻brand架!!

男爵府

me too. small size - $199, large size - $239
TAKTAKB 寫道:
我個仔都係用"SINOMAX"睡安豬架,我同老公既枕頭都係呢隻brand架!!

別墅

luluma 寫道:
請各媽媽比意見

我都係用毛巾,先前買左一堆枕頭仔,但因阿仔每次睡覺都會大量流汗,搞到枕頭濕晒,所以都係傳統方法最便宜又有用又可隨時換洗。 :idea:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

個sales話可以訓到6歲喎。我地一家三口都係
用"SINOMAX"架!

[quote]
suor 寫道:
我囡囡都係用"SINOMAX"睡安豬架,減價時買(around $150-$200) 可以用到好大個架..[quote]

大宅

用sinomax的媽媽

sinomax會否另小朋友出汗多呀, 要放毛巾在面嗎.....

高度適合嗎

子爵府

好媽媽勳章

會否另小朋友出汗多就唔知,因為我囝囝不嬲都大汗,我就
買左兩個枕頭套替換,我地大人訓就唔多覺會訓到出汗喎。

sinomax"睡安豬"係有得教高度架,分三層高,而家我囝囝
訓緊兩層。

luluma 寫道:
用sinomax的媽媽

sinomax會否另小朋友出汗多呀, 要放毛巾在面嗎.....

高度適合嗎

複式洋房

Hi, Babychirsty,

When you bought in this price?
and Where are you buy?
Pls tell me, thank you very much

大宅

longheibaby
唔該你呀, 唔知jusco有無得賣呢, 去睇吓先...

子爵府

好媽媽勳章

luluma:
有架!我都係吉之島買,如果咁啱有特價,又係吉日就至低!
D枕頭套我係置樂道買架,十蚊個好呯,中童size就啱架啦!
你去睇吓。

男爵府

睡安豬幾時再有特價呀?邊度買最平?Thanks~

別墅

我個小朋友都係用sinomax嫁,重要係有層gel(sales話有清涼感覺)果隻,要成hk$300架,但我覺得冇用.

首頁

尾頁

跳至