心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

冷血醫生點將錄

你地有無試過病到半死, 或者子女病左好嚴重時, d醫生愛理不理咁既態度?
不如我地一齊寫出黎, 等大家預防一下.

鄧x材 (葵芳葵涌廣場) - 試過有次發高燒, 去睇呢個醫生. 佢對死人眼只係望住個mon 不停咁打, 近乎望都無望下我, 我叫佢幫我打支針, 佢話無事架啦, 唔駛打針, 之後叫我出去等攞藥. 我話, "醫生, 我真係好辛苦呀." 佢再用好唔滿意既態度講多次"出去等攞藥呀"
真係咁既人都有.

禁止訪問

Re: 冷血醫生點將錄

子爵府

拿加素醫院兒科 譚XX醫生 (女)
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

別墅

兒歌叔台 - 陳x誠

大宅

係呀﹐陳X誠掠水掠到出晒面﹐BB明明無事都屈佢耳仔發炎﹐要驗耳﹐係聽力測試中心度做測試但佢收錢賺差價﹐指定要去佢度囉報告﹐聽報告冇事但都夾硬開藥--其實係維他命﹐成機收診金同藥費﹔叫佢做assessment又唔識扮識﹐要對住本書一路睇一路做﹐只做半小時﹐廢話講恐怖炸彈講甲組足球20分鐘﹐dum時間夠一個鐘就收$3,000!!!

寧可睇普通醫生都唔睇呢個沽明釣譽既庸醫﹗﹗

子爵府

[size=x-large]元朗洪水橋 陳 X 沛醫生 , 我睇咗佢十幾廿年 , 佢一次斷錯症 , 一句Sorry 都冇 , 就寫紙叫我去落仔 , 呢D咁既人唔配做醫生 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

民房

是啊, 兒歌天王"塵X誠".
當正一盆生意來做
一次怕怕

大宅

黎X雄(筲箕灣)Sars個時,我個女發燒,去睇佢, 佢已經離開成條街望一下我個女, 跟往叫我走去第2度睇.話唔收我$.

但我唔想去醫院. 後來去了李x, 度睇, 好細心. 仲話黎X雄係唔係醫生黎呀? 敢都做得出
一睇就唔似Sars啦

首頁

尾頁

跳至