跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 精靈bb's靚靚媽咪吹水會 PART 3

morning all,

cs,

咪傻啦.... 不過我都妳都係"性感" 0既人..哈哈

miffy,

唔水羨慕我 ... 因為我都打算出來做野..
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

男爵府

Morning all

Miffy
你點呀 無水咁慘呀 不過至緊要你有水 囉,事關你唔舒服ma

BON & 緹媽
卓卓 & 緹緹好D無

CS
唔好唔開心啦,咁你快D請工人晚晚自己揍返韻韻咪OK囉 不過最後要過到你老公個關先,以靜制動

男爵府

LiBoBo 寫道:
miffy,
唔水羨慕我 ... 因為我都打算出來做野..

Li
咁快 諗住幾時呀

男爵府

CS
其實我有時都好衰呀,有工人係度我好似倚賴晒佢咁,我一到9:00pm就顧住睇亞旺

男爵府

mm,

過年後..

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

大宅

MM,

尋晚去睇卓卓, 佢好似貓仔咁, 出唔到聲呀, 仲好嗲, 要人抱囉, 連水都唔想飲, 我諗佢個喉嚨真係好唔舒服, 燒仲未退呀, 都係維持37-38度, 但都有辦法, 佢喉嚨一日唔消炎, 佢都會係咁。。。。唉。。。。。。 :-(

男爵府

Li
咁到時你返工,瑤瑤會交比邊個揍呀

男爵府

Bon
卓卓唔肯飲水呀 :-( 咁真係難攪D喎,事關發燒要飲多D水ma 希望卓卓快D無事啦

男爵府

morning all

MM Miffy & Li

我都係一時睇完阿旺咁唸囉...但到左今早都仲有d唔開心囉... 我都仲唸緊工人囉..但... 最後都要過到老公個關先,所有好似MM 你咁講...以靜制動... 但我就真係仲未放心只俾工人揍阿囡囉... 講黎講去... 都係未知點好囉...你地都係唔好理我啦,,..我一時一樣... 心大心細...好煩囉...
:-D

大宅

All

I still very sick . but no choice and have to come back to work la!
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

男爵府

bon

咁卓卓肯唔肯食藥藥呀... 唔肯飲..都要得閒就俾水水佢飲架啦..唔飲點快d好返喎...

Miffy

無水咁慘呀....咁你有無水飲先... 你快d飲多d水呀... 要快d好返囉

男爵府

Miffy

very sick 都仲要無工呀...無野呀... 點解唔請假呀...你一定要飲水同休息架喎...

大宅

Bon

Can you ask ah E to cook some "Apple water" for Cheuk Check? Better to let him drink more water to lower his body temperature
Hope he will get well soon!
Little Chester born on "Boxing Day" Chester's Home Updated on March 1

大宅

MM, CS and Bon

The water supply back to normal at around 1:30a.m. last night. My husband bought me a big bottle of distilled water for taking medicine law

子爵府

Morning !!!

[size=small]♡Bon, 緹媽,
卓卓同緹緹好番未呀???
卓卓唔飲水呀?點解呀?你試下煲d蘋果水呀雪梨水呀比佢飲啦都好好架,甜甜地有d味可能佢會like呢

[size=small]♡Miffy,
無水咁大鑊呀...有無搞錯呀???
你今日好d未呀?做咩唔請日SL比自己抖下呀?

大宅

CS

I totally understand your feeling because I am also emotional at all times!

Ask yourself what do you want? Do you want Wan Wan stays with you? You probably have your own answer and you will know what action you have to take!

There are both advantages and disadvantages for each solution, and I think we should think of how to overcome them and not to avoid them... be strong and discuss with you husband what you want la!

別墅

Morning All

MM, Mui Mui and All,
緹緹都係唔係好飲奶, 但仍然玩得訓得, 所以我會觀察多幾日再決定下一步點做, 我阿媽話佢可能又出牙

別墅

Miffy,
您病仲返工 ? 呢排天氣唔好, 要小心身體呀...唔好咁博喇, 您仲要返學tim

別墅

cs,
我琴晚等緹緹訓左之後自己都有睇 "阿旺" 呀, 我以為咁既情節係度喊好似好白痴咁, 原來有人陪我...我喊係因為我覺得媽媽對仔女既愛係永遠唔會改變, 好偉大, 咁我就入房睇下個囡然後諗 :如果touch wood 佢有咩 "樹" 我諗我都生存唔到囉, 係唔係好白痴 ?

別墅

LiBoBo 寫道:
morning all,

cs,

咪傻啦.... 不過我都妳都係"性感" 0既人..哈哈

Li,
"性感" 係 "SEXY" 喎, mud 您好 sexy 咩 ?? 您話感性呀 ?

首頁

尾頁

跳至