跳至
[2006年] 惠氏bb講座

首頁

尾頁

大宅

Re: 惠氏bb講座

ky2005,
我入了好多bb會,但全部都係寄張會員證過來,但之後就無話送野比我。我見妳地&other bk mom好多贈品呀!!!

大宅

我都報左12月2日 和 6日嘅講座, 之前報唔到個"初生嬰兒沐浴及產後母嬰護理" 講座, 好釆今次再攪, 可能呢個topic 受歡迎d啦...

禮物方面, 我記得惠氏仲 hand delivery 左3 罐奶粉和一隻公仔去我屋企tim...都几好呀.

大宅

灰熊寶寶:
我暫時都係收過奶粉咋.....
S26, A+, 牛欄牌都有送架~
如果你入左會, 你又無收過, 你不如打電話去問下囉~
我打電話去D BB會問野, 接電話女仔都好NICE既~

反而, 我聽其他媽咪講, 有好多手套仔, 口水肩果D贈品, 我就收唔到~ 會員証我都係得惠氏一張咋~

[/url]

男爵府

你地都好勤力喎.
我超唔中意聽講座.
係屋企睇書多. 攞下D gift其實都幾好架.

[/url]

大宅

我今日去健康院檢查, 見到惠氏同美素佳兒d人, 佢地會幫人登記做會員, 即時填表,就送bb襪仔!
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

別墅

我去過雀巢D講座就有兩罐奶粉送。

惠氏凈係join 左個會,送左口水肩、奶粉sample同肚紋膏sample。講座就未聽過!唔係唔想去,但佢地次次都係科學館,都唔就腳!

首頁

尾頁

跳至