意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 114|主題: 39208

跳至
前男友想搵返你, 你會回頭嗎?

男爵府

國民生產總值:5023

2019勳章

前男友想搵返你, 你會回頭嗎?

前男友想搵返你, 你0地會唔會返轉頭???
當時係個男仔講分開,依半年慢慢忘記,身邊亦有人追...........
但對前男友仲有感覺,不過身邊朋友都唔咁贊成我食回頭草...... 我知人0地點講冇用,始終要睇自己想點,不過好想聽0下你0地d中肯意見,THANKS!!!!
村姑 亞Bee

洋房

國民生產總值:187

Re: 前男友想搵返你, 你會回頭嗎?

你自己有答案喇, 何必係到問 ?

我自己覺得fly 得你一次就有第二次.
你身邊既朋友應該知道你地果時既情況.
佢地唔咁贊成你食回頭草, 但你覺得佢地唔中肯.
自己想返去咪返去前男友身邊law.

子爵府

國民生產總值:11319

唔介意我八八, 佢開頭因咩事同你講分開架??

子爵府

國民生產總值:11319

其實因為我自己個case同你差唔多, 都係佢開口講 (當然唔知你地因咩事分開啦) 但我而家就係同返佢一齊!! 所以咪睇下你個case同我個case會唔會差唔多囉...

伯爵府

國民生產總值:15252

2019新春慶豚圓 2019勳章

當初佢飛你..唔係已經反覆考慮清楚咩? 當你係咩喎?! 千祈唔好以為佢千揀萬揀都係揀返你而覺得飄飄然, 小心自己變成"即食麵", 無飯食果晚...咪食住先囉!

大宅

國民生產總值:4684

村姑,
其實最緊要係妳自己啫, 個男友係妳0既, 第時同佢一世果個又係妳, 妳駛乜理人點講喎, 妳幾大年紀呀? 好多野要自己去分析呢! 何況妳又冇講個男仔係點0既人, 叫人點比意見妳喎!
有人話 :好馬不吃回頭草.
又有人話 :好草不怕回頭吃.

別墅

國民生產總值:551

最緊要睇咩原因分手,同佢咩原因搵番你.

對ex有感覺係一定既, 就算分開左好耐, 離左婚都會, 但唔好俾呢d感覺影響. 畢竟可以放低都唔係咁易, 放低左就唔好咁易攞番起.

洋房

國民生產總值:362

村姑 寫道:

前男友想搵返你, 你0地會唔會返轉頭???
當時係個男仔講分開,依半年慢慢忘記,身邊亦有人追...........
但對前男友仲有感覺,不過身邊朋友都唔咁贊成我食回頭草...... 我知人0地點講冇用,始終要睇自己想點,不過好想聽0下你0地d中肯意見,THANKS!!!!

你叫佢去死啦 冇咩野都唔可搵你啦

冇左佢會死呀 咪咁犯賤啦

男爵府

國民生產總值:6555

no la

Good horse no eat return head grass

大宅

國民生產總值:1469

其實家陣有人追...你都自己識比較啦...
咁講真...要講到你會唔會後悔...咁就要睇以後既事啦..
結婚10年8年先唔好...大有人在....
咁現在既你都有咁多比你選擇...你心中都識得去想架啦..
何必要人比咁多意見呢....

男爵府

國民生產總值:8502

好媽媽勳章

如果大家既現況都係單身, 而自己又係鍾意佢既, 一齊返都ok架......婚前我都有諗過, 如果我第一個(最鍾意果個)返黎搵我, 我一定同佢一齊, 自己仲會改下脾氣tim.....不過當時係大家頂唔住大家, 大家飛大家. ^_*

大宅

國民生產總值:4431

No way and no feel.

男爵府

國民生產總值:7665

好媽媽勳章

村姑:當初佢因咩事飛妳?因為有第3者?

珍珠宮

國民生產總值:31686

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

感情事, 旁人係好難比意見你, 想唔想同佢一齊, 你自己應該心裡已經有個答案比左自己了, 你都係想有人 support 你之麻, 對嗎? 既然是你和他之間的事, 不要理旁人怎樣睇你, 想的話就去吧! 不想的話就決絕 say no!

子爵府

國民生產總值:14569

禁!!!就要睇下分手的原因喎!!!
我應為如果個男仔是愛你^o^佢唔會禁忍心同你分手^o^佢應該同你一齊找出解決的方法!!!
佢喜歡就找你^o^唔喜歡就同你分手!!!
女人笨一次就夠喇!!
自己想清楚啦!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

個陣時係我既初戀...拍左唔係好耐...個男仔係聖誕節同我講分手...個陣時我好唔開心...好傷心...我喊住話唔好分手...但係佢話想分開...個陣時仲鍾意佢...咪話等佢囉...到一年後...我開始忘記佢...忘記個種痛...亦開始識好多朋友...又識左一個男仔...大家都對對方有好感...點知無日返工既時候...前男友打比我...話想係番埋一齊...我就話我唔想...因為我都唔再愛佢...其實有陣時...分左手之後...先發覺對方仲適唔適合自己...可能你已經覺得佢既缺點多過佢既優點...又或者你討厭佢...其實都要睇你自己係咪仲愛佢...如果係...你覺得值得既...咪起番埋一齊囉...或者大家梗珍惜對方...如果你唔想既...咪做朋友囉...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

國民生產總值:9629

noway ~~ 好女不吃回頭草 !!

琥珀宮

國民生產總值:197268

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我前男友係我初戀,一齊好多年,因為佢唔鍾意我同外界接觸,所以同我分手,初初個一兩個禮拜我都覺得好唔習慣,好快我已經無事,仲覺得好free,跟住唔夠一個月佢又搵番我,我話"唔得",唔可以話無哂feel,係我暫時唔想再拍拖,佢又係我屋企樓下等我,係我屋企門口唔肯走...我都無理到佢

有時唔可以講回頭係好定唔好,但係我就一定唔會回頭囉!仲要係佢提出分手。

男爵府

國民生產總值:5023

2019勳章

多謝你0地意見.....不過我仲未知自己想點,只係對佢仲有感覺.........佢係我初戀,我只係拍過依一次拖.....
果陣時係因為我0地成四個月都無見面,佢有時間同佢d朋友去玩都冇約過我.......我咪send0左個SMS比佢問佢係咪有0左其他女仔,佢一路都話無,(我係信佢冇)........不過有次比我知道0左有個女仔(個女仔起我未同前男友拍拖時我D朋友都覺得佢鐘意我前男友)...個女仔約佢去游水,當時我同佢未散,佢都有用SMS問過我去唔去.....我果時都表明0左我唔鐘意佢同第D女仔去游水......後來我都知道0左佢有同個女仔去,亦都有個男性朋友同去..........但係我知佢0地唔只去過一次......
冇幾耐我用SMS問佢點解咁多個月都唔見我.....佢就send番來話分手
村姑 亞Bee

翡翠宮

國民生產總值:76971

我話你聽我會有咁快[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_110.gif[/img]咁快

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.