跳至

首頁
12345...59

尾頁

大宅

好媽媽勳章

中國香港靚太大聚會(只限朋友)

tour, vicky, alice, 小米, july 快d入黎chat 啦喂 ~
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

民房

Re: 中國香港靚太大聚會

eeeeeeeeee.......唔好去中國 la.......
D 人以為我哋係大陸哩 ar

民房

我係 vickylui0421 !!!!!!

大宅

Hello !!!!!

大宅

好媽媽勳章

vicky化身

係呀,我地而家係中國香港靚太呀,愛中國,愛香港呀。 :lol: :lol:
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

hello....

see u all again

係wor...無 la la 搞愛國?????? ?-(

大宅

Tour,

miss u 乜池 ar !!!!!!!

大宅

tour, vicky,Tourmaline , 小米, july ,lckyw~~
[size=large]好耐冇同你地chat喇!!!!
[size=large]你地近來好嘛???

侯爵府

Re: 中國香港靚太大聚會(只限朋友)

vicky,Tourmaline, july ,lckyw, alice,

你地"考" 呀 !

lckyw,
禁隱蔽既角落都畀你諗倒, 好嘢呀! 如果唔係我都唔知点搞个msn..

alice,
我仲未恭喜你tim.... 終於完成一个task 喇..你好叻呀 ! 揍囡係好辛苦呢 ?

vicky,
你唔通改變咗身份 ?? 成功咗 ??

tour, july, 你地近況点呀?

我依家開始腰痛喇...雖然个肚仲未係好大...

eeee咁chickchick同carmen有冇同你地chat ??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位姊妹好呀, 好耐無

大宅

小米, july, alice, Tour, lckyw

好嘢 大家又重聚 la

小米, july

小 BB 踢你哋個肚未呀 ????
我好想摸吓你哋個肚呀,幻想吓自己大肚嘅感覺 !!!!!

alice,

你個傷口好 D 未呀 ????
小 alice 易唔易揍 ????
你 send D 相比我哋睇吓呀 !!!!!

我, Tour & lckyw 久唔久就會出嚟食吓飯,所以我哋都見得幾密;話題都係談論生 BB、睇分泌、量 temp.......!!!

好囉 開咗 e 個 topic,我哋又可以繼續傾 la

男爵府

vicky,

你幾好嗎? 我大約20週就feel到BB郁, 個感覺好得意!
好快就到你喇, hehe
係喎, 你做咩開多個ID呀?

大宅

july,

hehe 比你發現我開多個 ID tim
因為我想攞 D 各牌子嘅 BB 會 form,
但我登記喺(vickylui0421)個 e-mail 容量唔夠大,
收唔晒 BB 會 D file,
所以咪開多個 ID 囉 !!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

Happy小米 寫道:
alice,
我仲未恭喜你tim.... 終於完成一个task 喇..你好叻呀 ! 揍囡係好辛苦呢 ?

小米,
多謝你呀!!!
湊女唔辛苦,而家我冇咩湊女呀,
因為我奶奶入左嚟住,仲搶住湊女呀!!!
而家我好似個癈人咁呀!!!!
個女好似唔係我生咁呀!!!好慘呀!!!! :cry: :cry: :cry:

大宅

vickylui0421 寫道:
小米, july, alice, Tour, lckyw

好嘢 大家又重聚 la

小米, july

小 BB 踢你哋個肚未呀 ????
我好想摸吓你哋個肚呀,幻想吓自己大肚嘅感覺 !!!!!

alice,

你個傷口好 D 未呀 ????
小 alice 易唔易揍 ????
你 send D 相比我哋睇吓呀 !!!!!

我, Tour & lckyw 久唔久就會出嚟食吓飯,所以我哋都見得幾密;話題都係談論生 BB、睇分泌、量 temp.......!!!

好囉 開咗 e 個 topic,我哋又可以繼續傾 la

vicky,
而家個傷口唔痛喇,都唔洗再縫針,
只係等佢自己埋口,不過就要等耐D至會埋得哂!!!
小ALCIE之前都幾好湊既,食飽就瞓,
夜晚仲可以一覺瞓4-5個鐘!!!
但而家就唔係喇,我奶奶成日抱佢,
搞到小ALICE而家成日扭計呀,
噚晚仲扭天光呀,搞到我今朝7點至有得瞓呀!!!!
:-( :-( :-(
我SAND整左喇,你試吓睇唔睇到!!!
CHECK PM

大宅

好媽媽勳章

各位姊妹

我地又係到重聚真係好開心呀。

hehe呢到我個日同vicky諗下邊到好,我就靈機一觸諗到中國無人啦掛=p所以我就係到開左啦。hehe 。

alice

你好d未呀,好彩發覺得早,如果唔係有排痛呀。
你快d send d 小alice 既相相比我地班aunt 睇下啦。

小米,july
好快到你地啦,個肚開始大啦wor,實好辛苦啦。休息多d,relex下啦。

我今日個肚都唔知點解抽住痛,日日返學就係訓=p 周公子好似好鐘意我禁,我踏入第6w就日日嘔,多數早個餐嘔,成日頂住,想食又無胃口,個肚又開始發福,個子宮頂堆d fat fat 個胃同肚都大左好多。琴日去覆診,見到心跳啦,希望一切順順利利啦。快d過12w個人會定好多。

男爵府

alice,

我又要睇BB相, 快d send

侯爵府

[quote]
july25 寫道:

小米, 我依家夜晚都

男爵府

[quote]
Happy小米 寫道:
[quote]
july25 寫道:

小米, 我依家夜晚都

大宅

alice,

我收唔到你 sent 比我 D 相呀 !!!!! :-( :-( :-(
你再 send 多次比我 la !!!!! Thanks !!!!

首頁
12345...59

尾頁

跳至