在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

今時今日,做人父母甚艱難......入黎聊下啦.^_^

你有冇試過,由你 bb 出世那一刻開始,你 bb 的成長不單是你倆的問題,而係兩大家族長期比較的對象呢? :cry: :cry: :cry:

複式洋房

Re: 今時今日,做人父母甚艱難......入黎聊下啦.^_^

有試過,亞B出世時,老公既姨媽姑姐bb又出世,重8磅幾食4安士奶唔使10分鐘.我亞B出世時重6磅都冇,3個鐘食2安士,仲要食1安士奶就訓左,每次都唔可以順順利利完成.如果有次可以快d,就唔使2秒吐返出黎....:-( 屋企老人家就話亞邊個邊個bb幾o力又點點點又甘甘甘,點比呀?我和亞B都唔想架 :-( 好彩亞B爭氣,滿月時就有9磅10安士 醫生話係正常架,如果bb輕磅有d好快就追返磅.
家貓=本地混種貓  : 1.奶黃貓-----但凡三色虎絞,額頭正中央有一個黃圓點的,不論圓點大小,愈純正便愈聰明 .2.菇菇貓-----黑白混色,看上去有點像乳牛。3.小福貓-----紅色虎紋貓,身上紋理帶旋風狀,有點像小林誠筆下的米高。4.小虎貓-----特徵是褐色虎紋、白肚皮、穿著白襪子,如果加上性格溫馴,模樣愚笨,便可以界定為血統優良的「小虎貓」

別墅

Re: 今時今日,做人父母甚艱難......入黎聊下啦.^_^

你真係好,如果有人俾d咁ge說話我聽~
我實鬼面~!!
我會話俾佢知~
第日bb大左~唔該唔好咁比較
咁會affect我bb ge成長~
My dear baby--- Issac

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

我都想睬佢地都傻,但係過時過節,D親朋結婚就麻麻煩煩!唔去又唔得,點解D人甘多事既呢?........... 但我亞媽時時都話,比心俾揍個b,令佢開開心心健健康康成長,倆公婆一條心唔好比周邊既無謂人分化. 都係亞媽講得好,抵錫
家貓=本地混種貓  : 1.奶黃貓-----但凡三色虎絞,額頭正中央有一個黃圓點的,不論圓點大小,愈純正便愈聰明 .2.菇菇貓-----黑白混色,看上去有點像乳牛。3.小福貓-----紅色虎紋貓,身上紋理帶旋風狀,有點像小林誠筆下的米高。4.小虎貓-----特徵是褐色虎紋、白肚皮、穿著白襪子,如果加上性格溫馴,模樣愚笨,便可以界定為血統優良的「小虎貓」

別墅

係呀係呀!我有個同事又係甘,周圍D人日o我夜o我攪到佢要睇心理醫生呀....... :-( 其實理得D人甘多做o麥,點都係我地既心肝寶貝,一舊薯仔五個孔都係自己個"靚D醒D"米得o羅
該用戶已被刪除

別墅

suki_ng_doraemon :

你個女又幾叻o咼,

別墅

不經不覺亞仔明年升中學啦!. 派邊間,考邊間.......d 親朋又有新話題啦 真是沒完沒了
...................................

首頁

尾頁

跳至