美容扮靚

跳至

首頁
12345...25

尾頁

男爵府

超好驚為天人的jelly mask

這是好神奇的mask,有興趣自己買來試下,
有幾好,總之就好好啦,自己上網搵搵.
價錢十分平又好用,HK$49咋
如去台灣旅行記得買!!

侯爵府

Re: 超好驚為天人的jelly mask

can u give us more information?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可在什麼地方買?

男爵府

I saw Yahoo bid has but cost $250. SEE HERE

大宅

可以話我知係邊度買?
我上星期朋友去taiwan西門町, 都搵唔到.
**Loving You**

大宅

Sams 寫道:
I saw Yahoo bid has but cost $250. SEE HERE

yahoo拍賣"藥神網"的貨, 好多人都話貴的.
所以我都無幫襯過.
**Loving You**

男爵府

野蠻仔,

你又有好野介紹! 呢個full完有咩神奇效果, 睇個包裝好似有少少酒架喎, 講下點驚為天人法啦! 如果40幾蚊比人賣到200幾又好似幾貴, 知唔知邊度有得賣, 你買多d番黎賣比我地, 唔介意你賺少少架! :-P
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

侯爵府

Mummy 寫道:
野蠻仔,

你又有好野介紹! 呢個full完有咩神奇效果, 睇個包裝好似有少少酒架喎, 講下點驚為天人法啦! 如果40幾蚊比人賣到200幾又好似幾貴, 知唔知邊度有得賣, 你買多d番黎賣比我地, 唔介意你賺少少架! :-P

係LOR

子爵府

醒目開學勳章

可唔可以比多小小資料呀

大宅

仔仔~ 好耐冇見~去左邊呀??好多人掛住你啊~

你知唔知喱隻係咪都好掂呀??大s都用佢~

男爵府

正宗紅酒mask就係呢隻,會貴紅色果盒幾十蚊(百幾蚊左右)不過就係大S講果盒,成份我諗係靚好多,但如果想平用紅酒
mask,紅色果盒真係不錯,幾十蚊可以用成個冬天了.

Mummy:
呢兩隻除左yahoo(貴呀唔好bid)同台灣我都唔知
香港邊度有,不過我會搵下架啦有再報料.

小白兔:
hello~~D家事好煩咋麻咪冇心機上來咯
,冇上來咁耐入唔到你地個key丫麻

大宅

野蠻仔:
你重出江湖喇, 等你再報料, 唔好要我地等到頸都長埋wor.........

男爵府

冬菇頭:
唔係呀~~~我真係路過八卦下架咋~~~
我瘦左少少呀 hahaha,上星期又買左盒大印象減肥茶
飲,飲到個人暈暈地同痾到九彩有d想嘔,我而家試另外
一隻叫仙子茶$90有十六包(係yahoo買最平呢家了你
地自己係yahoo搵下啦,我見好多人買同口碑好好),約左
星期四先交收,等我試後再報告啦 :-P

伯爵府

野蠻仔,

你潛水咁耐都唔入番來呀
雖然我地開咗part 2姐, 你都識路ga ma
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

野蠻仔:
小心保重喎, 我朋友試過食藥減肥出幻覺, 千祈唔好亂試 請問隻jelly mask係咪係台灣通街都有得賣, 我有朋友呢個月或下個月去台灣, 順便叫佢超超

大宅

野蠻仔 寫道:

這是好神奇的mask,有興趣自己買來試下,
有幾好,總之就好好啦,自己上網搵搵.
價錢十分平又好用,台幣標價191一盒100ml ,
HK$49咋 如去台灣旅行記得買!!

咁請問你知唔知台灣邊度可以買到呀????????

男爵府

冬菇頭 寫道:
野蠻仔:
小心保重喎, 我朋友試過食藥減肥出幻覺, 千祈唔好亂試 請問隻jelly mask係咪係台灣通街都有得賣, 我有朋友呢個月或下個月去台灣, 順便叫佢超超

哦~~我會了,不過一著boot對腳好似同對boot type type
墈...唉.... :-( 只要快d瘦我咩都唔理架啦~不過最近我好
鐘意食曲奇餅.

叫你fd買"新生活"牌果隻啦!!!!!真係搵唔到了,上網搵全部
都係台灣既網,我諗香港真係冇得買,自己台灣買價錢一定平
好多!!買到買多1盒呀我要呀!!! 如果冇就買紅盒果
隻啦~不過紅色果隻原來唔係周街都有架,我問過d seller,
佢地係代理返來再係yahoo賣的,連台灣yahoo都係有得
bid,所以我諗唔係一般可以係街易搵到.經我查問"新生活"
牌係日本進口去台灣而紅盒係台灣自家生產的,兩隻都好用
同多人買,紅盒果隻我試過一次真係好正(網友比sample我
的),而"新生活"今晚TV見大S成個人白左咁多(流星果時好
黃)我估都唔差了.

男爵府

yauling 寫道:

咁請問你知唔知台灣邊度可以買到呀????????

你係咪學跳舞果個婉玲呀?
我係好耐以前讓forever friend睡袋,百佳印花同藍白波點
車比你果個呀:-P
台灣邊度就真係唔知了,搵到的台灣網都係網上訂購形式的,
唔知百貨公司有冇.

侯爵府

野蠻仔:
若果有, 可否幫我買盒呀

男爵府

我都好想買, 我留意左好好好好好耐, 但係貴, 所以無bid. 我now用緊特濃紅酒多酚面膜 (paper mask) 都好好呀.

野蠻仔 寫道:
[quote]
冬菇頭 寫道:
野蠻仔:

哦~~我會了,不過一著boot對腳好似同對boot type type
墈...唉.... :-( 只要快d瘦我咩都唔理架啦~不過最近我好
鐘意食曲奇餅.

叫你fd買"新生活"牌果隻啦!!!!!真係搵唔到了,上網搵全部
都係台灣既網,我諗香港真係冇得買,自己台灣買價錢一定平
好多!!買到買多1盒呀我要呀!!! 如果冇就買紅盒果
隻啦~不過紅色果隻原來唔係周街都有架,我問過d seller,
佢地係代理返來再係yahoo賣的,連台灣yahoo都係有得
bid,所以我諗唔係一般可以係街易搵到.經我查問"新生活"
牌係日本進口去台灣而紅盒係台灣自家生產的,兩隻都好用
同多人買,紅盒果隻我試過一次真係好正(網友比sample我
的),而"新生活"今晚TV見大S成個人白左咁多(流星果時好
黃)我估都唔差了.

[/quote]

首頁
12345...25

尾頁

跳至