美容扮靚

跳至

首頁
12345...25

尾頁

別墅

Re: 超好驚為天人的jelly mask

野蠻仔:,

me 2 ar....i also want 1 set lee...
many thx ar....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

大宅

野蠻仔,
呢隻red wine jelly mask有什麼特異功能?
我好想知.

男爵府

冬菇頭
Missed you a lot ne. 小心保重呀.

大宅

ShanShan

Good Morning, miss u too ....呢排空氣質數好差, 你都要保重身體喎.. 野蠻仔講呢隻mask驚為天人咁勁, 真係好想好想即刻試下....

ShanShan 寫道:

冬菇頭

男爵府

冬菇頭

I missed you also. You are right, 空氣質數好差, take care all of you and me too, really want to try this mask soonest.

Let me think if there is anyone going to Taiwan.

冬菇頭 寫道:
ShanShan

Good Morning, miss u too ....呢排空氣質數好差, 你都要保重身體喎.. 野蠻仔講呢隻mask驚為天人咁勁, 真係好想好想即刻試下....

[quote]
ShanShan 寫道:

冬菇頭
[/quote]

大宅

野蠻仔 寫道:
[quote]
yauling 寫道:

咁請問你知唔知台灣邊度可以買到呀????????

你係咪學跳舞果個婉玲呀?
我係好耐以前讓forever friend睡袋,百佳印花同藍白波點
車比你果個呀:-P
台灣邊度就真係唔知了,搵到的台灣網都係網上訂購形式的,
唔知百貨公司有冇. [/quote]

SORRY....我唔係婉玲, yauling係我個仔個名(佑甯)....

別墅

godiva,

咁我可唔可以撘上搭呀?

thankyou v. much ar....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

男爵府

I saw there is real in Yahoo bid but cost $350. She also teach us how to differentiate real and fake one. Go and see see.
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b3387924?aucview=search

大宅

Sams 寫道:
我都好想買, 我留意左好好好好好耐, 但係貴, 所以無bid.

我同你一樣啊~真係貴,唔抵買~!!!都唔明點解d人擺上網賣都食水咁深!!??

仔仔:
你睇下你幾多fans~其實我都唔係成日同佢地吹ga咋~好多時都只係齋睇唔發言啊~

[size=large]有冇人可以搭單買紅酒mask呀??如果有請預埋我呀~~thx!

大宅

點解唔早dd講呀? 我喏喏係台灣番黎咋! :-( :-(

男爵府

worry,swan_lau...:
唉我都想買呀原本過年會去台灣不過老公話怕禽流改去
狄士妮,就係試過真係好堅係度介紹睇下有冇人用開,冇法啦
yahoo真係好貴同佢地將盒野分白標同藍標既,一來貴成倍
二來唔係咁有信心係正貨.其實而家都11月真係幾急用,
呼籲下BK有朋友去台灣可以既話幫手搭單啦,當然要搵個
相熟的始終係網友,因為我怕topic一起突然走d新會員趁機
出來話可以同人訂,比左錢走左點算所以大家小心.
我旨意冬菇頭個fd買到就買一盒唔知人地肯唔肯呢始終
人地係旅遊怕阻到人時間,所以大量搭單買未必可以的,
我會再收風架啦有隆路會再報告

yyvonne:
:-( :-( :-( ..............

小白兔:
你囡囡返學返成點呀?我仔仲係講太空話:-|

珍珠宮

好媽媽勳章

Dear all

台灣買大約幾$, 我在yahoo bid 見過$290
我有個同事個奶奶係台灣人, 我試

複式洋房

我都想搭單呀

唔該

大宅

野蠻仔:
菜芯返學返得好好啊~返左兩星期學,講o野已經完全唔同~!!已經變左一個細路女,冇得再當佢bb lu~~佢好like返學,sat/sun都會叫我同佢返學.

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

Dear all

我同事問

侯爵府

YAN YAN
你記得我嗎? 記住買開預埋我喎. THANKS

大宅

All 靚女:

報告報告, 頭先打電話去新生活, 佢地話呢隻jelly mask分2個size, 細既60ml 台幣1350, 大既500ml台幣6840, 仲有佢地話街外好多假野, 佢地係獨家代理, 幫佢地買絕對放心, 仲話可以幫人寄ems, 但要預多佰零蚊郵費.

chong 寫道:
請問如果係’新生活’牌既全名係咩呀?

Thanks.

[quote]
makwinny 寫道:
台北市新生南路一段163號2樓, tel : 23255394
你去台灣嗎??可唔可以撘單??? [quote]

大宅

知唔知 Taiwan 新生活美容中心賣幾錢呢? 係咪有好多個 size? 我 sister 間唔中都要去台灣公幹架! 我睇過地圖同佢公司都唔係差好遠咋!

大宅

冬菇頭,咁台幣除開即係幾$港紙呀??

首頁
12345...25

尾頁

跳至