美容扮靚

跳至

首頁
12345...25

尾頁

侯爵府

Re: 超好驚為天人的jelly mask

冬菇頭,
可否集中一起訂, 咁會否鏗D郵費.

大宅

冬菇頭,

果然好快手! 寄ems, 要預多佰零蚊郵費 - 係咪都係講緊台幣? 不過唔知去買有冇得碌咭呢? 或者你有冇e-mail 可以比我問下呢?

大宅

而家約 HK$1 = NT$4.2
NT$1350 = HK$322 (乜都要三百幾, 唔係百幾蚊咩 ?)
NT$6840 = HK$1623

小白兔 寫道:
冬菇頭,咁台幣除開即係幾$港紙呀??

大宅

小白兔 寫道:
冬菇頭,咁台幣除開即係幾$港紙呀??

呢排對換率都幾浮動, 以對換率計4.35計,
細(60ml) :1350/4.35 = 約HK$310
大(500ml) :6840/4.35 = 約HK$1572

買大既低好多, 真係要搵個老友密針睇下佢係咪confirm去台灣出trip, 肯唔肯幫我買 :-( :-( :-( :-(

大宅

yyvonne 寫道:
冬菇頭,

果然好快手! 寄ems, 要預多佰零蚊郵費 - 係咪都係講緊台幣? 不過唔知去買有冇得碌咭呢? 或者你有冇e-mail 可以比我問下呢?

郵費佰零蚊都係HK$, 我冇佢地email, 或且group埋問題,再打去幫你問埋.

侯爵府

冬菇頭,
唔好意思, 點解突然間貴左咁多,mug唔係講緊佰多元?

男爵府

咁我諗yahoo的新生活係假的冇理由百幾就有交易,
直接大量同新生活訂唔知可唔可以拎到批發價或者折頭
呢?

worry:
紅盒果隻屬平價hk$49
新生活yahoo$140 60ml(不知真假)

BK咪有台灣媽媽會既,不如過去問下
---------------------------------------------
~news~

台灣的中興百貨都有得買新生活這mask,詳細地址唔知,
如去新生活美容中心/診所買,拎住大S本書可享9折!!
D台灣人話的,係咪真就唔知.
有雷射標及真空包膠的貨係真的(如在其他網見到都可以買)

呢度相信係正貨
http://www.hew.cn/29/list.asp?ProdId=00002

呢度有少少大S美容心得同介紹好用的mask仲有邊幾隻,
值得睇睇,其實佢本書真係好好睇的.
http://www.crown.com.tw/epaper/read/160_1_2.htm

大宅

請問咁紅色果盒平d既係邊個網有得買呀???

大宅

估吾到"紅酒MASK" 令到我們咁熱鬧!!

咁!究竟 RED BOTTLE OR 大S White bottle 呢 ?-( ?-(

我現在都周圍問有沒有人 go to Taiwan !!!! :-P

男爵府

yauling:
除左yahoo同奇摩都係台灣(問左佢話係葯房買的)先有呀,
我試用的係紅色呢盒,對方都係朋友係台灣買返來試的,佢
講到好誇我唔信佢就寄左少少我試我分左三次好慳咁用,用
一次好補濕,用第二次毛孔好細點點都冇左好多,最後一次
用簡直已經著迷^^陣味又好香,所以紅酒mask真係好掂
的,只係睇返咩牌子了,如果有大S果隻硬係買果隻啦始終貴
d成份又靚d或者濃度高d啫.佢個朋友就去果次台灣咋,所以
佢用完都買唔返了,我一早都見yahoo有,不過佢貴得唔係
好合理,就算運輸要過百(我諗唔洗)都係咁話,因為我都有
個台灣網友我BB滿月時佢寄盒衫仔禮盒大大份都唔洗
過百郵,不過佢係男人所以冇諗住叫佢幫我買,唔係咁好.
呀!!!!!!我記起rain就來台灣演唱會,好多fans去台灣,我去
fans club睇下有冇人得閒同有興趣幫手買先.

伯爵府

仔仔,

你隔幾耐FULL一次?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

民房

我cousin幫我問左佢Taiwan同事 (原來真係好heat), 佢話等于HK$320 (60ml) 可以買到正貨, 佢下星期四會返HK一次, 我叫佢幫我買2bottle. 如果你地想搭單, 數量唔係太多, 我可以叫佢買多幾樽. PM 我啦

男爵府

vivienmak 寫道:
仔仔,

你隔幾耐FULL一次?

我係連續三日用晒朋友比我的份量其實係兩次,
不過我分左三次用.真係睇得出一日比一日好的,
真係想日日用,因為佢係杰杰地的啫喱狀又唔係好稀,
所以唔洗搽好多就cover得晒skin,好襟用.

民房

仔仔, 大肚可以用嗎?

侯爵府

野蠻仔,
咁拜託你啦

男爵府

boby123:
呢個問題唔識答你啦,最好問下e生

男爵府

野蠻仔

Urgent . check PM.

大宅

我可以請我老公個台灣客幫我買, 會直接從新生活美容中心入貨, 保證正貨, 但因為要人特登去買同寄返黎香港, so 我會每盒收HKD390(包運費), 有興趣就PM我啦~~

大宅

補充 : HKD390/60g

大宅

各位,
請問一盒用到幾耐呀?

ccw,
咁係咪即係大S 個隻? 藍白樽身個隻? 我想要一盒黎試下.. 幫我買埋大S 本書得唔得? 當然平過HK 價先幫我買啦... thx.. will PM you.
--- 2J 作品

首頁
12345...25

尾頁

跳至