自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

已pm 或者打算pm我訂 Boxy擦膠既媽咪請進 !

[size=large]Dear All :

我先向大家道歉 ! 由我未開始幫大家訂擦膠到家陣 , 都有成個幾兩個星期 , 我都有留意到 , 會唔會重有其他平d既 , 睇咗咁耐 , 搵到一間Boxy 直鎖公司既sale 傾 , 佢地絕冇經出面批發 , 直接由公司出貨比我地 , 但都係比到 $75 / 30pcs , 本來我好開心 , 諗住都冇所為 , 可以幫大家訂到平野 , 但我個topic 一出 , 即時有幾位位媽咪行出黎報料 , 又話$69 . 又話 $78 , 如果係咁 , 我駛乜同佢地個直鎖訂呀 ! 最慘係我冇車馬費 , 真係真係義務幫大家 , 但而家出現咁既情況 , 我好難再訂落去 , 咁對我同其他媽咪都好唔公平 , 不如咁 , 果2位報料媽咪 , 如果你地本身真係唔係文具店東主或者有親戚關係面代報料既 , 不如你地覆返個電話比我 , 如果真係拎倒咁平 , 我就轉同佢地傾 , 唔駛大家估估吓 ! 又或者 , 你地可以公開上述文具店資料 , 等其他媽咪可以同佢地買 , 一來 , 唔駛要我同wincy走雲港/九/新界 十幾區咁慘 ! 請幫幫忙 , 而已pm比我 , 或者已過數比我既媽咪 , 放心 , 我一定唔會走你地 , 如果真係有更平既 , 我一定會退返錢比大家 , 比2日時間我丫 !唔該 ! 打算pm我落單既媽咪 , 請停一陣 , 代我了解咩一回事先 , 再回應同接受大家訂購 ! 多謝合作 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

男爵府

Re: 已pm 或者打算pm我訂 Boxy擦膠既媽咪請進 !

家熹媽咪,

我信你ga, 你真係好有心幫我地d BK mami.

我自已之前買

子爵府

Re: 已pm 或者打算pm我訂 Boxy擦膠既媽咪請進 !

830媽 :

多謝你既信任呀 ! 如果真係有人平得過我地直接同公司拎 , 我一定唔會做攪手 , 家陣開左個頭 , 都唔知點算 ! 如果係咁 , 我諗我最多都係幫返天水圍/元朗/美孚.北角媽咪媽咪訂 ! 起碼唔駛走咁多地方 ! :cry:
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

伯爵府

家熹媽咪,我都信你ga :wink:

大宅

問下價就最公道 (唔好話人地訂得貴).

我剛剛問了我公司的文具供應商 (我地公司個個月都會大量訂文具), 佢話買一盒都要 $100 / 盒! (我都費事再問買幾多盒平幾多啦.... 咁貴!)

佢話來貨都要 $80 / 盒. (講明先, 佢唔係文具批發商, 只係我地公司的文具供應商, 批發價佢話再要問佢的批發公司.)

如果各位問到有更平價錢, 大家肯唔肯去做頭幫各位訂貨先? $69 / 盒? 有無人肯幫大家訂貨先????

$75 / 盒都唔貴囉!!
Hei-Hei

子爵府

嵐嵐21 :

好感動 ! 多謝你既信任 !

子爵府

但我而家已經係同批發商傾緊喇喎 ! 本來佢係話過100盒再比多少少折我地架 ! 但唔知係咪有零售商睇倒有人上網咁買 , 個SALE 先話呢個 ($ 75/盒) 已經係底線 , 所以我睇見有媽咪話 $69-$78 / 盒 , 重係零售高 , 咁我可以點做 , 人地批發果個都係講緊要為護零售商 , 轉個頭零售商竟然重平過批發 , 點講都唔通 !

別墅

家熹媽咪,
我都信你o架....等你好消息..

大宅

Dear 家熹媽咪,
很明白你的感受,希望你不要唔開心,無論如何我都會支持你。因為知道你和wincy只是用一個簡單的心去幫助其他的媽咪,我想,很多人都會明白及知道的。請放心。

子爵府

RL1488 & CACAMA :

多謝你地既體諒 ! 我而家聯絡緊2位之前報料媽咪 , 希望有個答案 , 但重有位媽咪至今重未覆我 , 不過點都好 , 我聽日都會落屯門問一下 !

大宅

Dear 家熹媽咪:
咁就辛苦你啦!

大宅

家熹媽咪,我都信你ga

好人吾易做 :-( :-( :-(
孩子就像海綿,需要水份般的知識澆灌,才能膨脹,茁壯。~努力~

子爵府

聽日落左屯門睇先 , 希望有好消息 ! 多謝晒咁多位先 !

大宅

家熹媽咪,我都信你ga '

pm.
thank you

洋房

家熹媽咪:
咁就辛苦晒啦!我地支持你, 支持你 !

大宅

I'm trust you !

大宅

家熹媽咪:

million thousand thanks to you!

別墅

家熹媽咪:

辛苦晒!等你消息!

大宅

家熹媽咪,
我未定架, 不過我都支持您囉, 感謝!
________________ KiuKiu媽媽

大宅

家熹媽咪:

Thanks for your help. Please check PM.

首頁

尾頁

跳至