自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 已pm 或者打算pm我訂 Boxy擦膠既媽咪請進 !

[size=large]Dear all :

今日本來想落屯門睇 , 但因為有D事冇落去 , 但好好彩 , 有個朋友幫我落去問價 , 覆返黎既係 $98/ 1盒 , 唔知佢係咪海蘚價 , 睇返之前 , 有人的確係用唔同既價錢買過 , 我最後決定放棄 ! 而toby豆 都覆左我 , 但佢都係冇同我講邊間 , 或者咁 , 九龍佢既媽咪 , 可以轉同佢夾 , 但可能要佢再開多個topic , 幫其他媽咪攪 ! 而我同wincy , 就咁次事件 , 想作出少少發表 , 因為我地都共識咗 , 覺得個價錢的確可以接受 , 但外於人手問題 , 我地可以比到貨既地區真係唔多 , 所以 , 要局部地區性代媽咪訂 , 而太遠既媽咪 , 抱歉 , 我地真係冇能力可以送到貨 , 希望你地體諒 , 我而家先會公報可以送貨地區 , 如各位媽咪冇問題既 , 就轉原定pm我作實 , 而之前已入數比我既媽咪 , 因為係我既問題 , 所以我照受理 , 但如果地區真係太遠 , 希望你地可以配合倒我 , 就中間位交收 , 再一次同咁多位致歉 !!!!! 如到時已入數媽咪 , 我再提醒一次 , 因為我個a/c 呢2日d數好亂 , 希望大家真係確定入好數先通知我 , 交收果日 , 出示返入數紙攞貨就得 ! 唔該晒 !!! 我呢2日會整理好訂貨媽咪資料 , 希望可以早d攪掂 , 但因為呢幾日 pm我既媽咪實在太多太多 , 我照原定13 號就唔再接受訂單 , 敬請原諒 !

[size=large]交收地區包括有 :

1. 天水圍 (銀座 / 新北江) 中午 12點前
2. 元朗 (元朗廣場) 中午時間
3. 屯門 (市廣場) 平日下午 3點後
4. 北角 (MTR) 5點後
5. 荔枝角 (MTR) 星期六 12點左右
6. 大埔中心 (另約)
7. 上水火車站 (另約)
8. 旺角潮流特區 (另約)
9. 將軍澳尚德邨 (另約)
10. 觀塘 (MTR) 另約
11. 美孚 (MTR / 牛車水)星期六 1點~3點
12. 荃灣 (MTR / 千色) 星期六另約
13. 筲簊灣 (另約)

[size=large]另外有其他可代分貨既媽咪 , 因為太多PM 我未整理 , 所以資料要後補 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

Re: 已pm 或者打算pm我訂 Boxy擦膠既媽咪請進 !

UP ~
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

洋房

Hi 家熹媽咪,

Please check you account, I have sent HKD150.00 to you already.

My contact number is 6291 6381

You can call me at anytime.
Thank you very much.

男爵府

畀面勳章

seki :
我係家熹媽咪個姑奶呀 , 佢話 call 妳唔倒 , 因為妳個電話飛左去一間公司喎 , 妳飛番條線出黍啦 ^^ , tks ^^

seki 寫道:
Hi 家熹媽咪,

Please check you account, I have sent HKD150.00 to you already.

My contact number is 6291 6381

You can call me at anytime.
Thank you very much.

以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

該用戶已被刪除

子爵府

seki :

唔好意思 , 呢2日出左街 , 而家先覆你 , ok架喇 ! 提埋你 , 該得keep返張入數紙到時拎貨 !

子爵府

hinhinandy 寫道:
seki :
我係家熹媽咪個姑奶呀 , 佢話 call 妳唔倒 , 因為妳個電話飛左去一間公司喎 , 妳飛番條線出黍啦 ^^ , tks ^^

做倒野喎 ! 哈~~~ thx~

子爵府

De'vilbbb 寫道:
家熹媽咪,

PM O左比妳, 麻煩妳覆返我 Y, 我都想要一盒呀, TKS~

pls check pm !

首頁

尾頁

跳至