少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

有冇好啲腦神經科醫生介紹?

各位媽咪及爹哋:

如題,有無介紹?收費要合理!

唔該哂!

kingmommy

大宅

Re: 有冇好啲腦神經科醫生介紹?

我有一位超好腦神經科醫生介紹你, 佢幫過我細佬做手術,
馮正輝醫生 (希望無記錯名) 成6年先的事, 係尖沙咀東英大廈 (你再check下), 佢非常好人 & 經驗一流, 因當時每次都係我同細佬覆診, 已經問過好多睇佢病人得返黎口碑都同我感覺一樣. 我細佬當時係要 claim 完保險先有錢比醫生費一同佢講佢即刻話唔收醫生費住, 等到出左保險先比佢, 之後又唔會追你幾時比, "重"話慢慢唔使急, 如果你想知多d, 再pm 我.

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Drar summer_66

非常感激你!

因為我要帶我個女去睇,睇過好多個兒科都唔知到セ病,前後巳經四個多月啦。最近睇果個醫生話佢可能啲腦神經有問題,所以希望揾個經驗的醫生幫吓段症。

等我去check 吓個醫生係邊先,如果揾唔到再pm給你!

Kingmmomy
summer_66 寫道:
我有一位超好腦神經科醫生介紹你, 佢幫過我細佬做手術,
馮正輝醫生 (希望無記錯名) 成6年先的事, 係尖沙咀東英大廈 (你再check下), 佢非常好人 & 經驗一流, 因當時每次都係我同細佬覆診, 已經問過好多睇佢病人得返黎口碑都同我感覺一樣. 我細佬當時係要 claim 完保險先有錢比醫生費一同佢講佢即刻話唔收醫生費住, 等到出左保險先比佢, 之後又唔會追你幾時比, "重"話慢慢唔使急, 如果你想知多d, 再pm 我.

民房

Please check out Dr. Chan Chok Wan at Causeway Bay, Tel: 2895-5211. He is about 60+ years old, very experience and my daughter has been going to him since she was one till now, about five years.

Good luck.

My daughter is seven years old. :-P

大宅

我囡囡有發燒抽筋4次, 做過腦電圖話無事

需要看腦神經科醫生嗎??

別墅

好媽媽勳章

無錯,馮正輝醫生真係好醫生,好為病人設想。除了睇病外,連一D同個病人有關的所所碎碎,佢都會幫你考慮埋。

大宅

hi mariobie

其實你都可以帶個女去睇馮正輝醫生, 因佢會係診所做少少 test 睇下你個腦有無事, (我呀媽都試過), 比幾佰羅個安心都好呀, 隨便問佢多d有關腦知識.

禁止發言

大宅

Dr. Lee Tat Tak (Near Jordon MTR, Wing On Dept store up). He is not so commercial and quite fully booked each day.

首頁

尾頁

跳至