時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bylobb 發表於 12-1-10 09:26
妖~~~攞黎up~~我地鬼識企咩
呢D叫:
作賊心虛

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Stone2007 發表於 12-1-10 07:59 碌

原帖由 hui_bb 於 12-01-10 發表
是現金, 銀聯可EPS的.
明白

子爵府

Stone2007 發表於 12-1-10 07:59
碌咭唔驚查到咩?佢地唔係用現金咩?

貪官張卡點會用自己名...

伯爵府

我信呢個講法

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原來如此 .... mouth:
淡淡的來, 好好的去 ....

珍珠宮

回覆:The Standard: D&G 唔俾港人影相的真正原因

呢個講法係有可能,早已聽聞有些國內大款到名店購物不喜歡比人知,但並不代表D&G做法合理。只能說明D&G係一間只想賺錢,不理會社會公義的企業。

如果個客話唔想街外人見到佢在店內購物情況,叫佢封街,唔同D&G也要照做?佢只可以封咗自己個廚窗唔比人望入去才對。

如果佢啲客怕比人見佢入D&G,D&G應該係街口提供D&G貴賓紙袋比個客套係頭上先入去,唔係唔比人係公眾地方拍攝!:;pppp:

cement  紙袋笠頭。。。哈哈  發表於 12-1-11 23:58

禁止訪問

回覆:HoneyBee30 的帖子

子爵府

Alex123 發表於 12-1-10 12:50
呢個講法係有可能,早已聽聞有些國內大款到名店購物不喜歡比人知,但並不代表D&G做法合理。只能說明D&G係一間只想賺錢,不理會社會公義的企業。
如果個客話唔想街外人見到佢在店內購物情況,叫佢封街,唔同D&G也要照做?佢只可以封咗自己個廚窗唔比人望入去才對。
如果佢啲客怕比人見佢入D&G,D&G應該係街口提供D&G貴賓紙袋比個客套係頭上先入去,唔係唔比人係公眾地方拍攝!

當然唔合理!
如果The Standard 所講是真的,更證明D&G可恥,眼中只有錢!所謂保護copyright 只係一個謊言!

侵佔香港土地,只因貪官作賊心虛;
剝奪港人權益,不准良民合法拍照!

別墅

若要人不知,除非己莫為
成功是從失敗走向失敗,並滿懷熱情。--- 黃西

首頁

尾頁

跳至