時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:林瑞麟籲正面看待內地孕婦子女

林生你自己送在仔女去外國,都唔好害我地d仔女丫!為禍下一代呀!

我是一隻喵

瑪瑙宮

好媽媽勳章

yuki841202 發表於 12-1-11 23:24
其實好簡單!總知雙非就唔俾出世紙就得la!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

林公公, 你個腦裝屎架?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

佢係咪有小三要為自己鋪路

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

我都好耐無係度表達意見, 今次實在忍唔住, 呢個極無遠見既政府,咩內地孕婦子女係新血,
你要新血都要有周詳既配套先得,依家連本地既孕婦,子女都未能提供全面既配套, 之前又
無遠見,走去縮班、殺校, 依家仲表揚「內地孕婦子女係新血」,係咪鼓勵雙非嚟多d生呀!!
佢地嚟多d,大家既仔女就「十五年免費教育」無期啦!!依家連揾幼稚園都要同d「新血」爭,點解我地要被迫變成咁!!

首頁

尾頁

跳至