夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...~續續集集~:lalala:

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...~續續集集~:lalala:

QUINCY121HK 寫道:
好啦.......要
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

侯爵府

侯爵府

天呀!!!!!!!
聽日我要返工呀........

子爵府

各位主妹~~~~我番雷喇~~~~

子爵府

禁橙???助乜要開o.t.架...
天呀!!!!!!!
聽日我要返工呀........

侯爵府

各位令令,我來啦!!!

band, 其實我聽你講而家既情況, 我都好明白感受係點, 屋企既經濟問題我都面對唔少, 講$就係傷感情, 呢個確係事實。不過學你之前同我講咁樣, 你都放鬆少少自己啦, 搵part time就慢慢來, 雖然$係重要, 但照顧band仔先係1st要務, 你老公未出糧, 呢三幾日錢銀係會緊張少少, 但出左糧就會好好多, 所以就算雙方都有d怨氣, 但一人讓一步, in case你老公發憫, 你都忍下啦(我明白你都好委屈), 無謂傷到大家感情, 至少要諗下band仔既感受....我都知道就算我講咩都好似冇咩用, 但我都希望你生活開心d, 好多野唔係有$就可以做到, 你向好既方面諗, 諗下一家人開心既時刻....就好似你之前安慰開解我咁同自己講番, 世界上冇十全十美, 愛情同面包好多時都唔可以並存, 既然已經選擇左, 倒不如俾多d信心, 俾多d勇氣去克服佢, 我好希望你可以幸福架!

子爵府

都幾好喎!但係都要睇七仔會吾會七通告話請人,我至搵到...你朋友係咪又係見到佢地要請人至有得見工架???
band長老,
係呀~~~我個朋友響7仔做都有成3千蚊人工架....佢行路返工(幾個街口),帶飯響公司丁熱........每月淨袋架,壞處係容易見到d街方law........

子爵府

我都明白既...多謝你開解我...查實我家下無事架喇~~~~頭先同老公傾電化,我都照同佢講我今日點吾開心,點樣覺得佢怨緊我...雖則佢都一一否認佢有怨我,但至少佢都識得氹下我,我又心軟,所以我已經無咩吾開心...可能我個人生成係亞Q精神,一唔開心時就乜都諗到最衰最消極,但諗到咁上下,我又有位呻下(上雷BK呻),我自己又會諗好多野去分析,我又會回復正常... 放心噃...我傻家嘛....我家吓都係開開心心架~!
elf 寫道:
各位令令,我來啦!!!

band, 其實我聽你講而家既情況, 我都好明白感受係點, 屋企既經濟問題我都面對唔少, 講$就係傷感情, 呢個確係事實。不過學你之前同我講咁樣, 你都放鬆少少自己啦, 搵part time就慢慢來, 雖然$係重要, 但照顧band仔先係1st要務, 你老公未出糧, 呢三幾日錢銀係會緊張少少, 但出左糧就會好好多, 所以就算雙方都有d怨氣, 但一人讓一步, in case你老公發憫, 你都忍下啦(我明白你都好委屈), 無謂傷到大家感情, 至少要諗下band仔既感受....我都知道就算我講咩都好似冇咩用, 但我都希望你生活開心d, 好多野唔係有$就可以做到, 你向好既方面諗, 諗下一家人開心既時刻....就好似你之前安慰開解我咁同自己講番, 世界上冇十全十美, 愛情同面包好多時都唔可以並存, 既然已經選擇左, 倒不如俾多d信心, 俾多d勇氣去克服佢, 我好希望你可以幸福架!

侯爵府

band長老,
係呀.......佢見到請人米去問下law,點知真係請左佢呀.....

侯爵府

我要~~~~

陣姦再雷過.....

侯爵府

band, 你冇事就好啦, 記住有咩唔開心就上來呻, 我最多溫多幾頁書架者, 我好鍾意溫書架

子爵府

Ivy124,

頭先同老公傾電話,我乜唔開心都同佢講哂出黎,佢又話自己無咁諗我喎!又話嗰次講完之後,佢真係有諗係咪我地兩個大駛,之後又話已經覺得老婆好慳喇喎...之後咪又係咁响電化度氹我囉... 最後個結局咪又係我心軟,乜叉都吾記得哂囉...不過點都好,家下真係第一時間要自己搵到工先,咁樣至少吾會再同老公因為錢吾夠駛既問題而吾開心嘛...
Ivy124 寫道:
bandband

其實我都記得你講過話你仔仔有你講既問題,不過我唔想再提哩d野令你唔開心ja,但你都唔駛將d責任自己成擔晒架,你講o個d問題跟本你返唔返工都會發生架啦
你老公話你大駛,其實佢比得$3000你...你又點大駛呀 ,不過可能佢會認為自己搵得$7000已經比一半你,你都話唔夠..所以佢咪會咁話你ja,講錢失感情哩樣野..就幾時都係架喇

子爵府

正喎!請着又真係幾CUTE架噃~~~
band長老,
係呀.......佢見到請人米去問下law,點知真係請左佢呀.....

子爵府

蔥得巧思服咁噃... 等你番雷呀~~~~
我要~~~~

陣姦再雷過.....

子爵府

好呀~~~~放心,我一有吾開心或者好開心就會忍吾住講哂七雷架喇~~~~
elf 寫道:
band, 你冇事就好啦, 記住有咩唔開心就上來呻, 我最多溫多幾頁書架者, 我好鍾意溫書架

侯爵府

band,

你老公同你講電話都仲曉氹你....我BF尋晚打電話俾我....呢隻死野, 佢拎住個電話訓到"古古聲"呀, 我條氣唔順, 專登唔收線, 睇下佢幾時先醒......點知......我聽左半隻(5首歌)周杰倫既蕭邦.....隻衰野先札醒.... ...你話佢咁, 我有野想同佢講都冇機會啦(事實我真係有野想同佢講)!!

侯爵府

腳胃主妹~~~~
我要去陪訓...........

子爵府

子爵府

你買左杰倫隻新碟呀~~~你就好啦...我都仲未捨得俾錢買...我諗住等到我下年二月牛一至買俾自己當生日禮物咋... :-( :-( :-(

我隻佬一時時咋...可能佢都知佢今朝lai野,所以今日至咁嗲聲嗲氣...有時d衰佬係咁架...無心裝載,有時就算我隻佬係清醒,但佢都未必聽到我同佢講緊野架!咁咪仲激死!
elf 寫道:
band,

你老公同你講電話都仲曉氹你....我BF尋晚打電話俾我....呢隻死野, 佢拎住個電話訓到"古古聲"呀, 我條氣唔順, 專登唔收線, 睇下佢幾時先醒......點知......我聽左半隻(5首歌)周杰倫既蕭邦.....隻衰野先札醒.... ...你話佢咁, 我有野想同佢講都冇機會啦(事實我真係有野想同佢講)!!

首頁

尾頁

跳至