潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Levis 有條牛仔褲做5折

Levis 有條牛仔褲做5折, Ladies Style, 好靚好slim, 原價$699,折了$349

複式洋房

Re: Levis 有條牛仔褲做5折

thanks for sharing, what is the model no. ? is it sold at Levis stores.

子爵府

請問你係邊間shop見到? 咩model? 我都想知多d ...thx!

大宅

咩model .........請提供

男爵府

係咩款黎架, 大pat pat arm唔arm?
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

民房

which shop ?please pm to me !Thank you

old

複式洋房

I just bought one at New Town Plaza, Shatin's store. Actually it's selected items at 50% off and at that store there are 3 styles of jeans, one jacket, two T-shirts at 50% off. I forgot to mark down the style no. but only one style is slim cut. Alteration is free of charge.

大宅

我都去買左啦..真係好抵...唔止一個款on sale...
有條係boot cut, 另一條係直腳.....

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

radio (叱吒903) 都買左廣告, N3BP style 有 50% discount。

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

thx~ 咁知唔知做到幾時 ar?

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

JasmineBaby 寫道:
thx~ 咁知唔知做到幾時 ar?

冇講, 但呢幾日仲係 RADIO 買緊廣告

男爵府

我今晚經過見到好抵買o左啦, model no. 48316

民房

thanks
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid51/pc5eeadcab5bb23ded0578ef8a697d945/fc9ed0e8.gif[/img]

男爵府

請問係唔係專門店呀?
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

環保接龍勳章

d款靚唔靚?
bobo101^*^ 寫道:
radio (叱吒903) 都買左廣告, N3BP style 有 50% discount。
該用戶已被刪除

男爵府

在專門店買的, 是長褲.

禁止訪問

複式洋房

The one I bought model no. 48290.

子爵府

我買o個條係boot cut, model:48290,好slim,隻色深藍近似黑,好靚,全線levis都有

首頁

尾頁

跳至