美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

有冇人試過個一個用楓糖槳做的排毒法?

得唔得?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Re: 有冇人試過個一個用楓糖槳做的排毒法?

其實我唔信搽D乜可以排毒, 食D乜可以排毒就真0既.

翡翠宮

就係食楓糖槳的飲料嚟排毒架?有人比左個formula我, 我同我老公都想試, 但係又唔知會唔會有副作用, 所以想問下有冇人試過囉, 要成10日唔食野架........

珍珠宮

好媽媽勳章

係唔係要差不多1仟元個隻.

翡翠宮

應該唔係呢隻, 我講果隻飲成個療程(約10日-14日)都係$500度,比formula我果個人講的, 好似話好多醫生護士而家都係用呢個方法排毒的, 比個formula 我的人就係醫生的媽咪, 成6x歲架嘞, 話飲左之後真係好好, 冇左個士啤呔, 連便秘的問題都冇埋呀......聽人講而個方法而家係美國好流行喎!

YanYan0116 寫道:
係唔係要差不多1仟元個隻.

男爵府

What formula? Can you post it here for sharing?

翡翠宮

因為我自已都未試過, 唔知會唔會有反效果, 所以不便在此公開, 若有興趣, 可pm我!

大宅

睛靈勳章

bb2:

你pm比我啦, thank you
del

洋房

bb2:
請pm埋我啦, thanks!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

成10日唔食野 我估唔係排毒,係減肥咋卦??仲要係地獄式果種!! 10日唔食野肚腩緊冇晒啦.......關咩排毒事丫

翡翠宮

我睇書話maple syrup(楓糖漿)係有好豐富的礦物質同維他命的, 所以10日以此為'食糧'係唔會對身體做成傷害架.....我只係得100磅架咋, 增肥都嚟唔切啦, 地獄式減肥千祈唔好預我..... 不如遲d等我或者我同事佢地試左之後再同大家報料啦!!我都未試過10日唔食野, 唔知感覺會係點呢?不過我知道有好多人都得, 仲係上左年紀的(因為係比方我個人的朋友, 個個都有番咁上下經歷 ), 好彩我不嬲都冇乜食野的癮, 可能會易捱d卦......

別墅

Dear bb2,

Can you pm the formula to me. Thanks

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

洋房

我都想試, 但d材料好似好煩咁呢! 十日唔食野唔知捱唔捱到呢,因過唔到自己為食啊~~ :-(

伯爵府

Pls pm to me. I'm interested in this formula.

首頁

尾頁

跳至