嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb 有咳,我想問下各位媽咪應該點做

bb 有咳,我想問下各位媽咪應該點做,我想問比保嬰舟BB食會唔會有好轉.

大宅

Re: bb 有咳,我想問下各位媽咪應該點做

bb有幾大呀?最好就去睇醫生.....
coco8888 寫道:
bb 有咳,我想問下各位媽咪應該點做,我想問比保嬰舟BB食會唔會有好轉.

大宅

前幾日囝囝有幾聲咳, 我比咗保嬰丹佢食, 每日食一樽, 連續食幾日, 冇咳lu!(touchwood先) 囝囝唔鍾意食西藥, 太甜, 食到佢反胃!

coco8888 寫道:

大宅

我BB 3個半月大,,我想請問你,,BB 食有無問題, 請問你比佢既保嬰舟是什麼? 余仁生 OR 位元堂?THX

大宅

請問你BB 幾大,,我BB 3個半月大,,係咪可以食.請問你比
BB 食邊隻,,?

大宅

余仁生~
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

別墅

咳應該食猴棗末,係「末」唔係「散」!
感冒流鼻水定驚之類先至食保嬰丹!

仲有,我信余仁生!

首頁

尾頁

跳至