自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

支持你快d打去問下, 等放完假先去問, 可能會太遲了... 而且阿囡成績突然跌左甘多..就算要打去了解下都好正常丫, 我有吾覺得有乜吾妥...快d問下老師

大宅

angelinas 發表於 12-1-20 11:08
支持你快d打去問下, 等放完假先去問, 可能會太遲了... 而且阿囡成績突然跌左甘多..就算要打去了解下都好正 ...

今次讀本總進步左由 8X 去 9X, 但ORAL居然紅字

禁止訪問

引用:Quote:KT0603+發表於+12-1-20+10:27+樓主,

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+12-01-20+發表我仔

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

個 Net teacher 係唔係外國人

fafa101  不是外國人, 但不會說中文的  發表於 12-1-20 12:20

大宅

KT0603 發表於 12-1-20 11:19
的都明,我仔小三都試過,仲要係大考派了成績表就放暑假。仔仔還衰了的是普通話聆聽,平時他所有中英文口試 ...

如是小三又合格當然不用那麼緊張, 問題是現在是小四, 原因已說, 而且是不合格, 成績表會是紅色, 其他都A/B,只有這一點紅, 你話幾低落

已留言問比老師了, 希望她快D 打比我, 很想了解, 多謝各 JM 的意見,支持

大宅

畀面勳章

一定要去了解吓,究竟係邊part考得唔好.

禁止訪問

引用:Quote:KT0603+發表於+12-1-20+11:19+的都明

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

一定要問wor~~~
差咁遠~~

珍珠宮

除左問學校,我會問下其他家長,睇下其他同學會唔會同一命運!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至