嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 孖B 媽咪會 (Part 8)

CandyKent,

Mud 原來你對女都係2003年出世架,考左邊間kinder 呀?

我就無考啦,讀番e家lee間(嶺南幼稚園)算啦!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

大宅

2018復活節勳章 睛靈勳章

6個半月

洋房

leungmei

1. 你沒有再看私家醫生????
2. 我今晚去照4D $750 ~ 包DVD,檢查,4R相2張
要24-28週做4D, 如你有興趣我比資料你.
孖B 聽話就影到.....

洋房

candy

我驚架 UP DATE 次次都冇我個名
預產期2月2日2006年呀 ~孖囡應該會1月頭出世.

ST6886
你放左產假..休息中??? 努力呀...加油呀
你是孖囡定孖囝??

大宅

update list on 15/11/2005

1)loloma.............(20/11/91)孖仔
2)mrs.leung........(8/10/94)孖女
3)onlokma..........(??/12/98)孖仔
4)CCHOW22........( ??/03/00)孖仔
5)3kids..............(19/07/00)孖仔
6)twinsma..........(06/09/00)孖女
7)4KidsMom........(24/12/00)孖仔, 宏康/滿康
8)Taofungshan.....(27/12/00)孖仔,Joshua&Joseph
9)twinsmama......(??/12/00)孖仔
10)Heidi媽..........(05/03/01)孖仔,Dickson&Michael
11)H&WMama.......(07/03/01)孖仔
12)choychoy.........(??/03/01)孖仔
13)twins媽............(??/??/01)龍鳳
14)twingirls.......(13/06/01)孖女, Melissa & Nicola
15)twinsmother (12/09/01)孖女, 倩樂 & 倩妏
16)Twinsmami......(27/12/01)龍鳳,芷琳/梓謙
17)marblema.......(05/02/02)
18)meijing...........(28/02/02)孖女, 嘉晴/海晴
19)machama.......(24/04/02)孖仔
20)蚊滋媽咪..........(13/06/02)孖女
21)TwinsMaMa......(??/06/02)孖女
22)LEON.(10/07/02)孖女,Janice&Joey(呈呈/頌頌)
23)blue_blueberry(25/07/02)孖女,sharon & sherry
24)irenepang803.(27/07/02)孖女, Suei & Summi
25)jc0901...........(31/07/02)龍鳳, Oscar & Esther
26)leunk..............(01/08/02)孖女, 靜言 & 靜柔
27)Babe..............(07/08/02)孖仔, Justin & Julian
28)小孖

大宅

2018復活節勳章 睛靈勳章

可否update我對孖女(芷呈,曉呈)01/05/05? thank!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

育兒性格勳章

可否update我對孖女(曉勵,曉鍶)4/3/2002, Thanks

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

下星期去私家覆診囉…
4D都係睇下BB個樣而且大D的話個樣會清楚D同呀﹗
我要問下我老公先﹗因為佢係財政大人呀﹗ :-(

奧莉芺媽媽 寫道:
leungmei

1. 你沒有再看私家醫生????
2. 我今晚去照4D $750 ~ 包DVD,檢查,4R相2張
要24-28週做4D, 如你有興趣我比資料你.
孖B 聽話就影到.....
孖寶Club HK Int'l  (歡迎所有twin參加)
請到留下言啦︰http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

洋房

開心吸收勳章

Hi Candy,

好嘢! 我哋都可以排隊lu, 唔該哂!
20-11-2003 (孖女) 芷宜/芷欣

candy_kent 寫道:
leungmei, 奧莉芺媽媽, Heidi媽, cycymama, JCHANG, st6886

請update你地bb資料.

大宅

育兒性格勳章

candy_kent
唔該晒
唔記得問要否給你地e-mail address and Tel no?

等待驗證會員

candy_kent 寫道:
[quote]
奧莉芺媽媽 寫道:
candy

我驚架 UP DATE 次次都冇我個名
預產期2月2日2006年呀 ~孖囡應該會1月頭出世.

奧莉芺媽媽
sorry, 漏左你添 !! 其實之前係另一位媽咪update開個list 架, 只係我見近來多左好多新人, 又個位媽媽又少左上來, 驚唔update會漏左你地, 所以才多事左d 出手幫忙update下jar......

[/quote]

Candy

唔該晒您就真啦

別墅

漏左我對bb, 預產期23/12/06, 龍鳳bb.

Thanks

大宅

sunny,
不用太擔心.
我家兩兄弟耐不耐就會發燒.even39度,我都不擔心.試過40度我也是餵退燒葯,然後兩小時再探,打算無退才看醫生(後來當然是退了,然後各自大覺訓)是否太不負責任
醫生說只要食得訓得,玩得又精神就不用擔心.
通常我都只是自行把看門口的退燒葯給他們吃.
最勁試過食足3日才完全退燒.

candy,
我們都算人強馬壯 :mrgreen:
辛苦你啦!

大宅

3littlepigs,
沙士期間都幾驚,我份工仲要四圍去,又要見很多不同的人(許多是無乜安全感的),尤其是初期未到全民恐慌階段,都幾驚.但比起那段時間生,無得陪,無得探病那些,我們算好好啦

你照到是雙胞胎時感覺如何?喜多還是驚多?

首頁

尾頁

跳至