興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

NOKIA6111 & NOKIA6270買邊部好???

倆部機大致差唔多,首先等我講下倆部有咩分別先.

NOKIA6111 HK$2580-(大約)
-- 100萬像 / 64和絃聆聲 / 內置64MB / 冇外置插咭

NOKIA6270 HK$3880-(大約)
-- 200萬像 / 24和絃聆聲 / 內置9MB / 有外置插咭(連機送128MB咭)

(其他功能大致一樣)

由於6111個部係64和絃,所以d聆聲及聽mp3『好得』,差在冇外置插咭,如果唔係就幾好.

而6270個部得24和絃,所以d聆聲及聽mp3會比6111差d,但係又好在有外置插咭喎.

我個「蝦子餅」話我有mp3又有數碼相機,唔c買到200萬像手機喇.價錢相差成仟蚊,所以我都唔知買邊部好,大家不如比少少意見我喇.

『邊部好呢......』

大宅

Re: NOKIA6111 & NOKIA6270買邊部好???

Hi m3,
真係啱喇,我都係考慮緊呢兩部,但係 6270 的機身好似大 d 同重 d,所以都未知買邊部住,但我老公就叫我買n70 (好似係叫 n70),但我自己就想買部推機,仲未諗掂……

別墅

Re: NOKIA6111 & NOKIA6270買邊部好???

Hi Ali_03 ,

我都有諗個買N70,但係size大左d喎,個3G功能又未必有人同我一齊用,不過個款都幾靚.所以好煩"3部"都唔知買邊部好.

如果6270大約HK$3800-,而N70HK$4188-
價錢差唔多,你會買邊部呢?!

好煩惱......

民房

N70

別墅

我睇到N70實物,先知好鬼大部!

6111個款arm女士用多d, 但好似唔係3G機喎?

子爵府

n6270 HK$2,900 ONLY
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

出 未 呀 ?
mokchingyin0910 寫道:
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

別墅

你點知架?? 出左未?

mokchingyin0910 寫道:

子爵府

Mid of Dec
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

6270出

子爵府

我自己比較喜歡6111, 因為細d, 另外兩部我試過太大, 手感麻麻. 不過大家可去wilson拿本書看看.

男爵府

6111 OK!
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

大宅

岩岩買左部nokia 6111,豐澤依家賣$24xx(聖誕discount),仲送一舊電。

我覺得部6111好靚仔好多function!

大宅

別墅

我家姐買咗6111, 細細地, 好啱女仔用。
我老公佢好鍾意6270銀色, 因為唔夠貨源, 托fd先買到。
我個人唔鍾意要推嘅手機, 所以睇緊N70, 但大咗少少之余又無人同我3豬, 所以等緊有無其他choice。

洋房

小袓 寫道:
岩岩買左部nokia 6111,豐澤依家賣$24xx(聖誕discount),仲送一舊電。

我覺得部6111好靚仔好多function!

我都係豐澤買...都幾好用...想請問個條UBS線要自己買?

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

請問6111出左銀色未?

男爵府

畀面勳章

男爵府

請問6111出咗白色未??

男爵府

6111未出白色啞, wilson shop 個 salesgirl 話今年出 (我 x'mas 問的), 但我昨晚經過 nokia shop d sales 話完全冇消息會有出白出.

首頁

尾頁

跳至