懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

喂人奶, 好幸苦, 想放棄!

Nov 3 生咗BB, 人奶and formula 两樣一齐喂 (人奶唔夠, formula份量多D. BB doesn't like 人奶, always refuse and not willing to 啜! 每次同BB flight 好耐才肯啜few minute, too hard la, I think I will give up very soon! :-( Any Mama can share your experience? Thank you!

大宅

Re: 喂人奶, 好幸苦, 想放棄!

你唔好灰心呀, 我初初都係咁, bb太黃, 成日瞓,
唔肯啜, 我唯有多d抱佢起身食下人奶, 唔理佢食
幾耐, 總之半個鐘or一個鐘我都俾佢試, 因為我驚
佢太黃要返e院, 漸漸佢俾之前啜耐左, 雖然唔係
每次都咁耐, 但有進步已經好好, 第二次返健康院
已經退左好多黃, 個e生都同bb講, 你無白費mama
既心機, 你試下啦, 只有你唔覺得無左自己時間,
盡量俾佢啜多d就會成功, 我都試左成兩個星期先
好d咋, 宜家bb已經一個大了。

別墅

rita1208,

Don't give up! Many of us had your experience!
初時我都跟你一樣,盡量俾佢啜多d就會成功!但難關過了,你會覺得餵人奶是一段跟bb的美好時光,跟他的關係非常親密,我原本只打算在產假裏餵.....接

子爵府

d bb 係咁架啦..因為啜奶咀無啜乳頭用咁多力..佢地聰明架嘛..咁咪會揀奶粉而唔揀人奶囉!! 其實你唔開心or 感到失敗等時..bb 會feel 到架..你餵佢之前盡量令自己既心情輕鬆d 同開心d ..即使佢啜幾下都好過佢一d 都唔肯啜呀嘛!! 總之佢食得幾多人奶就食幾多啦..我個b 依家都係咁架!! 唔好俾咁大壓力自己呀..我果陣時都係咁..成日俾壓力自己..加油啦!!

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

民房

我BB喺11月2日出世﹐ 住院期第3日先開始喂人奶﹐ 但每次都會補2OZ奶粉﹐ 因NURSE話我哋初初未必夠人奶。

出院後﹐ 第一日精神唔好所以無喂人奶。 我媽媽會來我家陪我坐月﹐ 但每次我要喂人奶時她便會搶BB喂奶粉之後話我唔夠奶個BB食唔飽。我因喂唔到人奶又同亞媽意見分歧唔開心更加上唔到奶。

後期去健康院﹐ D姑娘教咗我好多喂人奶嘅智識同技巧﹐ 而家我努力哋盡量DAYTIME喂人奶﹐ NIGHT TIME 有時補奶粉。 連亞媽都趕走 (因同亞媽在照顧BB意見分歧)﹐ 等我可以專心喂人奶

希望可以快D多D人奶而唔使補奶粉啦﹗
[url=Lilypie Baby Ticker]Lilypie Baby Ticker[/url]

別墅

instead of feeding my one month old son directly, I use the electric pump to pump the milk out 3 or 4 times a day (about 18-24 ounces). should be able to feed him around 6 times a day and I feed him with formula milk 2 times during the late evening. It's a good alternative if you find it too hard to breastfeed him directly and you will know the exact quantity he takes everyday. And also you can have somebody else (your husband?) to feed him with your breastmilk too So don't worry, do it the way you feel the most comfortable with. At the end of the day, he still gets the best nutrition. That's the most important thing.

子爵府

Birthmum 寫道:
我BB喺11月2日出世﹐ 住院期第3日先開始喂人奶﹐ 但每次都會補2OZ奶粉﹐ 因NURSE話我哋初初未必夠人奶。

出院後﹐ 第一日精神唔好所以無喂人奶。 我媽媽會來我家陪我坐月﹐ 但每次我要喂人奶時她便會搶BB喂奶粉之後話我唔夠奶個BB食唔飽。我因喂唔到人奶又同亞媽意見分歧唔開心更加上唔到奶。

後期去健康院﹐ D姑娘教咗我好多喂人奶嘅智識同技巧﹐ 而家我努力哋盡量DAYTIME喂人奶﹐ NIGHT TIME 有時補奶粉。 連亞媽都趕走 (因同亞媽在照顧BB意見分歧)﹐ 等我可以專心喂人奶

希望可以快D多D人奶而唔使補奶粉啦﹗

飲多d 上奶湯+餵多d ..咁d 奶就會多+上得好架啦!! 加油
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

Thank you all of you. This morning he did the same to refuse to take my mike! But, I will keep trying......sigh....

大宅

Hard time will pass! Don't give up! U also can do it!
Add Oil!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

I also suggest u to pump it out and use milk bottle to feed yr bb as the milk nipple is so soft for the bb to suck. 努力呀!!

大宅

Don't give up. The first month is the hard time, after you pass the first month. You can make it smoothly. If you feel tried, try to pump out the milk and ask your husband to feed baby at the night time the you are able to take a rest.

首頁

尾頁

跳至