婦女醫護

跳至

首頁
34567...78

尾頁

民房

Re: 白蝕

ikwok,
未聽過,只係有聽過照紫外線灯.我覺得試下也無防,因為唔係用黎食落肚,點都安全的既,但係如果想真係好返既,甘緊食中藥,調理好個身體喇,甘才係治標又治本~

民房

catmaymak,

好想要關於廣州醫生的資料, 可以pm比我

大宅

catmaymak
[email protected]
有家人有白蝕, 唔該俾d 資料我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

catmaymak, 我都想要資料, 請PM我, 謝謝!

禁止訪問

別墅

上網查証過
原來係一襾用1000ml火酒
我就係跟你用5襾浸1000ml
查手背(好彩)
拿到卓傷左
但係我媽反而有效
佢就慢慢出番班點
我而家改浸另一配方
都係上網搵番黎
係google打補骨脂大把野出黎
不招人妒是庸才

男爵府

hqkwtang,

可否告知你而家用緊的配方 ? 成效如何 ? 要塗幾耐先有效 ?請告知. 謝謝!!

複式洋房

I want to have the doctor info also, please send me also. Hope to get well. thanks!

民房

請問可唔可以公開多d 中醫及西醫 資料比大家選擇...
或可唔可以PM我... 謝謝!

民房

rx78xr,
你好,看見你的病有好轉,我感到很開心,我想要廣州中醫的資料,請你PM我。謝謝你。
希望各位病友都得到醫治康復。

男爵府

快d快d搵鳳陽方,因佢五代祖傳專婦科及各皮膚病甚至由性病引起的皮膚病也見效,我媽媽及阿e有皮膚斑,老公有遺傳皮膚病,都係搵佢, 佢o向香港華美達酒店對面,唔煎藥但可見真才實料(因佢凡事親力親為,信唔過別人執藥,連買入藥才亦如是,所以無時間煎藥), 佢電話係34285856, ah..佢唔收診金,你睇完唔執藥唔收錢,我覺得佢好有醫得,因佢唔會拖政,所以我無病都會去執藥煲湯

大宅

不是賣廣告...只係太多人pm問我而且我好少上黎 ...資料如下 :

佢地 website 係 http://gzbaidianfeng.com/
我係睇孫心郁醫生, 佢診証時間好少星期 1,4,6 上午9:00-12:30
如果你上去最好之前打電話上去先!
我一個月藥要 $800 蚊左右
希望幫到大家!

大宅

不是賣廣告...只係太多人pm問我而且我好少上黎 ...資料如下 :

佢地 website 係 http://gzbaidianfeng.com/
我係睇孫心郁醫生, 佢診証時間好少星期 1,4,6 上午9:00-12:30
如果你上去最好之前打電話上去先!
我一個月藥要 $800 蚊左右
希望幫到大家!

民房

原文章由 catmaymak 於 07-6-7 13:40 發表

如果你上去最好之前打電話上去先 ...

Cathymak,

請問你現在是否完全康復, 醫咗幾耐, 因為我剛發現額頭及腳有白斑,只是初起,好驚佢蔓延,唔知應該睇皮膚醫生定係去廣州睇孫醫生,請指點.

大宅

我路過咋~~

如果你0地or家人有白蝕而又醫極唔好,可以考慮check下祖墳係咪有白蟻蛀,唔好話我迷信,我最近睇蘇文峰佢係0甘講咋

民房

原文章由 EvaLam^^ 於 07-7-8 00:51 發表
我路過咋~~

如果你0地or家人有白蝕而又醫極唔好,可以考慮check下祖墳係咪有白蟻蛀,唔好話我迷信,我最近睇蘇文峰佢係0甘講咋

EvaLam,

請問蘇文峄是在有線節目講, 定是他的風水書講, 是否有真實個案? 祖墳在大陸鄉下, 不過我從未去過, 點check?

大宅

原文章由 ivychan1 於 07-7-9 15:58 發表

EvaLam,

請問蘇文峄是在有線節目講, 定是他的風水書講, 是否有真實個案? 祖墳在大陸鄉下, 不過我從未去過, 點check?

我係睇依家有線做緊既"風生水起精讀班",早幾集佢話佢當年有個客有白蝕,佢就叫佢睇下個祖墳,個客後來講番佢聽,祖墳真係比白蟻註,而佢d白蝕仲慢慢冇晒添

別墅

原文章由 EvaLam^^ 於 07-7-10 00:11 發表

我係睇依家有線做緊既"風生水起精讀班",早幾集佢話佢當年有個客有白蝕,佢就叫佢睇下個祖墳,個客後來講番佢聽,祖墳真係比白蟻註,而佢d白蝕仲慢慢冇晒添

EvaLam,
咦, 咁啱既, 呢個topic係我開架, 睇見你呢段野, 我都未返過鄉下, 真係唔知係邊度黎, 點算.

複式洋房

原文章由 catmaymak 於 07-4-23 17:34 發表
我本身有白蝕!上左廣州醫!係食一粒粒中藥嫁!
依家每個月我都上去睇! 情況比一年前好左好多!
我個鼻同隻腳都有! 不過腳好轉既情況快d!個鼻亦無以前咁明顯!
醫生話呢個病無咁快會好! 最快1年!
本來相生bb , 不過醫 ...

廣州咩醫生??大約要幾多錢?
可5可以俾多d資料我,,,
真係求救架,,,
我表哥有呢個病,佢塊面有,呢個愈來愈嚴重,
佢得廿幾歲咋,,仲咁後生,,點過日子
佢本身都幾靚仔架,但依家搞成咁,,整到工又唔做,
日日係房到,好驚佢整出病黎,,我地個個都好擔心!!!!
麻煩各位試過得ge,或者知道有咩醫生好既,都比d資料我牙!!
感激不盡!!!!
我個email/msn:
[email protected]
唔該各位幫幫忙,盡快通知我,,thanks x 10000

複式洋房

冇人幫忙???????:-( :-( :-( :-( :-( :-(

首頁
34567...78

尾頁

跳至