0-6個月

跳至

首頁

尾頁

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我囝囝而家3個月之前食都冇問題,但而家轉咗新裝就每次食都有便便,唔知有冇其他BB食咗係咁呢?
@wanyeeyee

大宅

回覆:wanyeeyee 的帖子

我囡囡無事吖。

複式洋房

我BB得個半月,應該食緊新裝,便便次數冇問題但成日放屁仲好臭好似大人。

複式洋房

我BB得個半月,應該食緊新裝,便便次數冇問題但成日放屁仲好臭好似大人。

複式洋房

複式洋房

大宅

BK Milk勳章

我仔仔都冇特別唔同,二個月大,每日一至兩次便便

男爵府

食左新A+,
我阿仔d屎臭左,雖然日日有得痾,
不過我都預備轉第二隻牌子,
因為A+太貴,唔值!
:;pppp:

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

男爵府

引用: 食左新A+,我阿仔d屎臭左,雖然日日有得痾,

原帖由 prettyporky 於 12-02-03 發表

食左新A+,
me too,最慘係貴仲要周圍撲

男爵府

yanswy 發表於 12-2-3 09:34
me too,最慘係貴仲要周圍撲

比d蝗蟲搞到貴晒,
唔同佢地一般見識,
一於轉牌子!

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

男爵府

引用:Quote:yanswy 發表於 12-2-3 09:34 me too,

原帖由 prettyporky 於 12-02-03 發表
比d蝗蟲搞到貴晒,
唔同佢地一般見識,
一於轉牌子!
你阿b幾大呀?我嗰個剛三個月打算轉美素!!

男爵府

yanswy 發表於 12-2-3 09:39
你阿b幾大呀?我嗰個剛三個月打算轉美素!!

個半月咋,
明日打針睇下醫生點講,
如果可以轉我就轉

首頁

尾頁

跳至