自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

Samsung Galaxy Ace "0" 機價, 月費148+12=160 x 18個月, total $2880, 部機本身機價$2298, 咁即係只要$589有18個月用, 400MB 上網+ 1600 分鐘 , 抵唔抵.

呀仔話自己出錢,但要我批准,中一生適合用嗎?

男爵府

我女早2個月出了, 幾好丫, 我女中五啦。

Chanv  Thanks, 好用嗎?  發表於 12-2-3 00:33

禁止訪問

回覆:Samsung Galaxy Ace 出比中一生合適嗎?

大宅

畀面勳章

Jason 發表於 12-2-3 00:31
你預繳計左未?

用visa card 比月費,唔洗預繳.

禁止訪問

男爵府

我預繳了$18XX, 分12月回赠, $138月費,..

不過最近(年廿八)又買了一部sony ession 比阿仔, $1900, 機價平過Samsung Ace, 但1G, 行快D。

大宅

畀面勳章

angelymama 發表於 12-2-3 00:38
我預繳了$18XX, 分12月回赠, $138月費,..

不過最近(年廿八)又買了一部sony ession 比阿仔, $1900, 機價平 ...
sony ericsson only 買機 ? 無上台 ? 好用嗎 ? 咩型號 ? thanks a lot !

男爵府

係CMK買機, 多舊電, 無join上網plan。

Sony Ericsson Xperia Live with Walkman WT19

大宅

畀面勳章

回覆:angelymama 的帖子

Thank you angelymama

子爵府

我兩個仔都用緊, 又係呢個plan, 我覺得好ok呀, 佢地都好鍾意. 部機比較平實, 唔似iphone甘易比人成為目標去搶(怕返學, 放學比人扑頭, 搶機).

Chanv    發表於 12-2-3 23:01

大宅

畀面勳章

回覆:Bowiema 的帖子

意見很有用,咁我就決定出機,thanks very much!

首頁

尾頁

跳至