自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

因為唔想塞車要比好貴隧道費

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 hashtag影視迷勳章

引用:因為唔想塞車要比好貴隧道費 +

原帖由 勁人 於 12-02-03 發表
因為唔想塞車要比好貴隧道費
冇錯,好過派錢多多聲!

子爵府

回覆:我想財爺買返三條過海隧道!

贊成!行來回西隧要一百蚊呀!

伯爵府

畀面勳章

係真嗎???

水晶宮

LIKE!!!!!!!!!

大宅

Agree

伯爵府

講咗幾年啦...... 政府都唔肯

子爵府

上年我都有咁諗, 收購左D隧道, 起碼車費果度同時間全香港大部分人受惠丫, 唔理中產定N無人士都受惠到, 不過政府從來只係取易不取難, 佢退稅出雙糧淨係佢地自己攪掂哂, 唔哂同其他人DEAL丫嘛, HEA到尾的政府

子爵府

畀面勳章

咁樣實際好多

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I agree!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

唔係政府唔肯,係私人公司唔放,現在唯有等完約,到時就會放反一條出黎,情況就會好好多!

洋房

其實如果三條隧道都比政府買返,已經可以直接比各皆層受惠,不論勞方及資方。就連本港架交通情況都可以舒緩,又可以環保一點柴油電油都用少點。運輸界的競爭力也相應提高。D高官冇理由諗唔到架

禁止訪問

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果正苦肯就好啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁

尾頁

跳至