產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

太太有左7weeks左右,見左醫生recommend港安,大家唔知有咩意見呢??budget 大約多少??2個weeks後就要落訂了!thanks 各位媽媽!

複式洋房

回覆 chunchunricky 的帖子

我而家8wks都諗係港安生. 又係2wks耐比deposit. 我係開刀我估加加埋埋全包HKD 130,000.00 (雙人房)

別墅

我上年o係港安生架~ 埋單3萬8千左右 (順產, 5人房, 住左足足3日 - 7/25 2pm入院; 7/28 2pm 出院, 價錢已包醫生費,笑氣費用, 止痛藥丸,每日3餐). 好彩一入到院仲有5人房...如果唔係會upgrade你去雙人房會貴好多.

我同c6對港安既印象都好好. 所有護士都幾好人同幫手~ 我生完幾個鐘之後第1次去toilet, 護士怕我暈所以一路扶住我同陪住我. 另外產房環境各樣都唔錯. 雖然我住5人房(入面3個都係普通話人)但都算靜. 野食方面雖然食齋但俾想象中好,都好多野食俾你撿.

大宅

回覆:請問有冇媽媽係香港港安生啊,想要多 d 資料,thanks ^^

環境好靜好舒服,我想至少好過st paul先,09年開刀埋單五萬尾(醫生費18000),另加bb瞓箱一星期聞左氧氣三日要48k,夾埋要十萬零出院.......

複式洋房

多謝哂咁多媽媽!希望到時五人房重有位!!雙人房太貴了!不過聽醫生講姑娘係好好多的!

別墅

yes ga, 雙人房is much more expensive..but it's very spacious ah~
I was so glad the 五人房was still available when I entered the hospital (there was only 1 bed left in the room)

複式洋房

回覆 回覆:ahY的帖子

hope that we could get the 5 人房la!! BTW, how many 5人房there???

複式洋房

回覆 回覆:ahY的帖子

hope that we could get the 5 人房la!! BTW, how many 5人房there???

別墅

seems only 1 5ppl room ah

首頁

尾頁

跳至