懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問各位準媽媽,有冇幫個胸搽潤膚霜? 有冇人搽野令佢firm啲同預防nipple冇咁深色或者黑?

子爵府

回覆:懷孕期間點保養個胸?

有冇jm可以幫手?

禁止訪問

畀面勳章

回覆:iammiyake 的帖子

大宅

我想問我可唔可以keep 住帶以前個D bra 架?

伯爵府

都係搽妊娠紋膏,千祈唔好過度按摩!

伯爵府

回覆:Vich83 的帖子

我都係帶番之前個款,但買大兩個碼!因為乳房變大,穿以前個size會呼吸困難!

子爵府

回覆:Vich83 的帖子

我剛剛bingo已經唔可以,因為箍得好辛苦。我買咗d孕婦bra,日頭夜晩都有,嗰d鐵線軟身好多,個sales姐姐話大肚係會2邊大,平時嗰d bra會箍到影響胸缐發大呀!

所以我冇再戴! 因為真係唔同feel㗎!

子爵府

回覆:gelgelma 的帖子

我都知會變色,不過想知有冇辦法會生完易啲還原,同埋唔好太鬆。

公爵府

畀面勳章

引用:請問各位準媽媽,有冇幫個胸搽潤膚霜? 有冇

原帖由 iammiyake 於 12-02-03 發表
請問各位準媽媽,有冇幫個胸搽潤膚霜? 有冇人搽野令佢firm啲同預防nipple冇咁深色或者黑?

...
我避孕唔好乾同痕,所以都係搽a cream,如果冇咁凍同乾燥就用橄欖油,胸同nipple照搽,家下19w冇問題、冇爆!

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

子爵府

回覆:siutreasure 的帖子

請問咩係a cream?

子爵府

係咪呢個

翡翠宮

回覆 回覆:iammiyake的帖子

你剛剛bingo個胸大得咁快??你依架幾多wks呀??我15 wks都仲係帶緊以前d bra咋喎!!

子爵府

小manman 發表於 12-2-4 15:49
你剛剛bingo個胸大得咁快??你依架幾多wks呀??我15 wks都仲係帶緊以前d bra咋喎!!

...
我8 weeks時都已經帶唔落以前d bra...

大宅

引用:你剛剛bingo個胸大得咁快??你依架幾多wks

原帖由 小manman 於 12-02-04 發表

...
我6w都已經覺得好緊,要換bra了

翡翠宮

回覆 回覆:255的帖子

嘩。。。你地好誇張呀!!6 wks同8 wks個胸已經咁勁,我好似你地呢個週數個陣身體一d變化都無,除左害喜得好嚴重之外,不過,我到依架15 wks都仍然變化不大,只係個胸同個肚大左少少咋!!

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

你地都好勁wor, 我大肚時剩係大得1個cup 多d jer, 生完都仲keep 到d~~

乳頭黑左一定會ga la, 當你stop左冇餵人奶, 好快會變返b4咁~

子爵府

我差不多5week, 已經大咗一個size + 大咗一個cup
我都唔知點解大得咁快!mouth:

子爵府

回覆:小manman 的帖子

我諗我係肥底,你係瘦底!

禁止訪問

畀面勳章

大宅

畀面勳章

引用:回覆 小manman 的帖子 人人唔同嘅。我一有

原帖由 gelgelma 於 12-02-04 發表
回覆 小manman 的帖子

人人唔同嘅。我一有左個心口就勁發大,肚都冇見就大左兩cup,未夠三個月俾人撞一撞都 ...
未生就有奶出咁驚

*~ Little CarCar 小車車 ~*

首頁

尾頁

跳至