2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第四回 陪月勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 2016畫展勳章

威記果單醫院話媽媽簽左風險同意書,今我如果唔簽,唔吸唔鉗要求佢開刀可以嗎?我係qe生,上次qe單野,好令人擔心。各位jm記得係私家照凊楚帶齊俾醫院知,特別係8磅或以上的bb..唔好勉強順產。

大宅

認識瑞士牛牛第四回 陪月勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 2016畫展勳章

回覆:睇完政府醫院醫療事故有感

我兩位友人係威記生,試左十幾粒鐘都要繼續

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同你一樣case, 想法都一樣

唔簽既話佢可能更加pk對你
唔知可唔可以學d雙非咁衝過另一間急症?

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Ching926 發表於 12-2-3 12:56
我兩位友人係威記生,試左十幾粒鐘都要繼續
聽聞Qe16粒鐘都唔開屯門返而10粒鐘同佢開

男爵府

回覆:睇完政府醫院醫療事故有感

做咩都要好睇天時、地理、人為。去到邊都好可能有事故。只希望一斉將風險減至最低,放鬆D!

這是不可能的,其實"凡事都能"...................

珊瑚宮

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:做咩都要好睇天時、地理、人為。去到邊都好

原帖由 kitty-hello 於 12-02-03 發表
做咩都要好睇天時、地理、人為。去到邊都好可能有事故。只希望一斉將風險減至最低,放鬆D!

...
agree仲有彩數

首頁

尾頁

跳至