想生BB

跳至

首頁
12345...18

尾頁

大宅

回覆 pigpig3112 的帖子

係呢,你張相係唔係要up左上弟個網到先可以post上bk ga?

大宅

回覆 hilhil520 的帖子

好呀~一齊check啦!!!其實....我已經忍唔住,e2日都開始check緊

pigpig3112    一齊CHECK,明天再用晨尿CHECK,齊齊等好消息  發表於 12-2-4 13:18

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

muimui1108 發表於 12-2-4 12:55

1d都冇...明天再CHECK,,,CCC 紅D加深加埋有淺烘,叫糊啦..可能明天紅D會深粗啦,我果陣就係O甘,緣D真係遲D,我EGG14先有淺....你幾多號低溫呀..如果你早過我,我明天都可能有機會WO~

男爵府

muimui1108 發表於 12-2-4 12:57

係呢,你張相係唔係要up左上弟個網到先可以post上bk ga?

唔係AR,用手機直接UP上黎,我安左王國個APP

muimui1108  哦!!下次TRY TRY先,之前試過係PC POST唔到相~~^^  發表於 12-2-4 13:36

別墅

我係25號排卵,呢幾日腰好痛,子宮那住那住,乳頭周圍好漲,睡前反胃想嘔,早上無想嘔

別墅

我都係個胸柔軟左,我25號排卵,唔知有無機,預計10/2 會黎,無黎先check,好漫長時間

大宅

希望真係叫糊啦^_^" 我25/1低溫排EGG, 31/1(DAY20)可能著床低溫,你呢?

大宅

引用:回覆+hilhil520+的帖子 好呀~一齊check啦!

原帖由 muimui1108 於 12-02-04 發表

好呀~一齊check啦!!!其實....我已經忍唔住,e2日都開始check緊 ...
我都心急!你egg day幾開始check?

大宅

回覆 sleepyor 的帖子

我cycle28日,day14排egg ,尋日開始check,今日係排egg後day10,準快易check到淺控..紅d比尋日深dd,綠d白雪雪

大宅

引用:回覆+sleepyor+的帖子 我cycle28日,day14

我cycle28日,day14排egg ,尋日開始check,今日係排egg後day10,準快易check到淺控..紅 ...
咁我可能聽朝都用紅d check下

大宅

回覆:sleepyor 的帖子

我差2日到預計m期。都係等多2日先check....玩住紅d sin......

大宅

yes,開始check下,因為話紅d會每天加深,所以早check有得每比下

大宅

你真忍到^^你紅d有無

加深到?

大宅

回覆:muimui1108 的帖子

未開始check ar...... 今日好咪咪痛....腰又申5直....感覺會似作病遲黎...

大宅

引用:回覆+sleepyor+的帖子 yes,開始check下,因

yes,開始check下,因為話紅d會每天加深,所以早check有得每比下 ...
但我之前試過m come前紅d都有哄!所以會形住有哄都未必bingo,冇哄仲慘,心死!

複式洋房

回覆:有冇JM 25-26號排卵又check到bingo啦?

請問如果用紅d check 是否bingo,係唔係一定要用晨尿check?

大宅

引用:回覆+sleepyor+的帖子 yes,開始check下,因

yes,開始check下,因為話紅d會每天加深,所以早check有得每比下 ...
我剛剛忍唔住,check 左 red d,白雪雪呀!我而家安慰自己,因為太早期、又唔係用晨尿,所以影響左結果!唯有聽日起每朝用晨尿check啦!要有信念!

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

回覆:有冇JM 25-26號排卵又check到bingo啦?

大宅

我岩岩都去check左紅d...得個洪....

男爵府

muimui1108 發表於 12-2-4 13:35

希望真係叫糊啦^_^" 我25/1低溫排EGG, 31/1(DAY20)可能著床低溫,你呢? ...

我都係25號低溫..之後就up..

首頁
12345...18

尾頁

跳至