產前產後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我上胎亞女胎動好勁下,出世後好活躍;冇時停。
今胎嘅胎動明顯少好多; 郁嘅幅度又唔大,唔知係咪出左世會鐘意成曰瞓,斯文d呢

大宅

畀面勳章

回覆 baby_happy 的帖子

我奶奶話我老公出世前o係肚入面好斯文好少郁~出世後勁百厭

男爵府

回覆:胎動少=BB出世後鐘意瞓?

即係冇根據啦

男爵府

我都好想知, 因為今胎係仔仔, 佢日日都郁得好勁, 攪到我都有d擔心丫~~

珍珠宮

胎動少=BB出世後鐘意瞓?

我岩岩生完 佢係我肚仔都郁得勁㗎 但出世後 都勁訓

水晶宮

一定唔係囉, 我陀b時, 佢好斯文, 家陣出世3個多星期, 我唔覺得佢鍾意訓.

水晶宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

無關係啦!

別墅

我阿仔胎動唔係多, 等我仲諗佢出世後會好靜好乖成日瞓 tim........乜原來冇關係嫁.......希望阿仔你乖乖成日瞓啦~~~

珊瑚宮

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我個女都”yuk” 得好密,我都驚佢出到無時定,過度活躍

男爵府

回覆 回覆:baby_happy的帖子

我個仔喺個肚度好乖㗎,未試過整痛我,亦未試過令我訓唔到,就算郁都係左轉右,右轉左咁,但出世到而家7個幾月,無時停㗎,但都幾訓得嘅

大宅

我囡陀佢時真系好乖,而家出左世二個幾月都系鍾意訓覺覺...

首頁

尾頁

跳至