心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Hipo-fant 結業

不知大家有否收到寄來的VIP 信,看後有些感觸,雖然寥寥數字,但盡在不言中.詳情如下:

各位親愛的小河馬會員

感謝您們過去對小河馬的支持!

在我們即將進行結業清貨活動前,我們特意為您們預留時間優先選購我們的全線貨品.貴為VIP的您,將可獲享更優惠折扣!

Thank you and farewell to you all!

THANK YOU AND GOODBYE

一個陪著小兒成長的小河馬,無論涷暖夏涼,總在身上發揮著他應有的作用,穿著他,總令人望多兩眼,若有朋友剛誕下BB,送禮亦必想起你,雖然以後不能再見,但你在童裝界的地位是永遠存在
:-( :-(

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: Hipo-fant 結業

大宅

agree

babycancan 寫道:

一個陪著小兒成長的小河馬,無論涷暖夏涼,總在身上發揮著他應有的作用,穿著他,總令人望多兩眼,若有朋友剛誕下BB,送禮亦必想起你,雖然以後不能再見,但你在童裝界的地位是永遠存在
:-(

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好唔捨得呀 :cry: :cry: :cry: :cry:

公爵府

畀面勳章

雲兒白 寫道:
我都好唔捨得呀 :cry: :cry: :cry: :cry:

me too....... :cry: :cry: :cry:

珍珠宮

佢d款好Q,真係好唔捨得.

大宅

me too :-( :-( :-(

LILY媽咪 寫道:
佢d款好Q,真係好唔捨得.

大宅

真係唔捨得啦!唔知點解,送親禮物俾初生嬰兒都首選佢.

侯爵府

我家有隻曳曳豬

男爵府

畀面勳章

下??結業呀???真可惜...我個仔買親衫都會首選河馬仔架!!

大宅

每個bb或小朋友都實會有一件河馬仔旁身,而家結業真係好唔捨得.......... :-( :-( :-(

伯爵府

唔係好明點解會有呢個決定, 真係好痛心 :-(
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

哎呀! 我好鍾意買佢D衫仔架, 我諗呢度D媽咪, 好多個D仔女既櫃都有小河馬既衫, 唔怪得呢一、兩年, 唔見曬佢地既分店啦

真係好唔捨得呀 :-( :-(

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

何解上星期11月12日响德福仲見間舖
我女2001年1月8日QE出世  

子爵府

我今日係葵芳都仲見
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

侯爵府

下?我上星期係將軍澳仲見到既?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今日都去左買衫,佢岩岩開始減,d貨仲有好多同埋有size,佢話做埋今年就唔做架喇~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

伯爵府

我覺我d被好抵買.

首頁

尾頁

跳至