時政擂台

跳至

首頁
23456...12

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章

撐~~~~~~

痴O架... 自己唔岩重亂吠~~~~ 夠贍, 就行過D 吠大6 關員...

明恰HK人.............................. C 癲婆~~~~

水晶宮

clarawuwu 發表於 12-2-6 10:06
撐!!!入境處職員好野!!
0拿! 入境處咪炒左人呀!!

Totally SUPPORT

我都唔鍾意 講 & 聽 呢D 外星話

男爵府

畀面勳章

係外國,過關d官好惡好嚴肅,如果好似個女人咁發顛,肯定俾人的入房啦,香港入境處d官太好人啦,呢位阿sir應該升職先啱。

strongboymama  支持!  發表於 12-2-6 11:39

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

阿 sir

子爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

回覆 clarawuwu 的帖子

佢無錯喎,香港講廣東話...B6落黎香港就要就晒佢地咩...仲要咁釁...廢話

禁止訪問

子爵府

撐撐撐 !!!!!

男爵府

畀面勳章

Not welcome you, 唔好嚟香港整臭我哋:;pppp::;pppp:

大宅

我地一定要迫政府做d野,否則香港民願沸騰,除時造成局勢動蕩。

我都好同情d內地人,因為佢地活在一個有法律卻無法治的國家,佢地對法律係無信心的,佢地覺得一切的權

益只能夠靠自己爭取,所以就算在其他地方,動不動就自己動手動口去爭取,不尊重規則。

我覺得香港的執法人員太過仁慈,並不嚴厲執法,在地鐵飲食、隨地大小便、妨礙執法人員等就應該告。

殺一警百,讓佢地知道來香港要守規舉矩,政府唔應該單單向錢看,出賣香港人的尊嚴。

伯爵府

畀面勳章

引用:+本帖最後由+clarawuwu+於+12-2-6+10:08+編

原帖由 clarawuwu 於 12-02-06 發表

有人上載一段聲稱在深圳灣口岸入境大堂拍得的短片到互聯網 ...
Super支持入境署職員,我地去到人地國家,人地都係講當地語言的

複式洋房

佢都系香港人呀!:;pppp:

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

support 個

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆:入境處職員都頂唔住...出聲了!!!!!!!!!!(撐呀!唔好炒佢.) (有link

正義之士!

大宅

我覺得個MAINLANER係十分唔岩,野蠻!
但係個職員既處理手法好傻,如果換轉果個係講英文既人,唔通又同佢講:呢度係香港,講中文,我聽唔明英文!?
佢俾而家既反大陸思潮影響到不理智,希望佢唔會被炒啦!
我覺得係個女人唔岩先,一定有其他方法帶佢入房玩佢囉

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:入境處職員都頂唔住...出聲了!!!!!!!!!!(撐呀!唔好炒佢.) (有link

若要人不知 唔好咁低B !  : P

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

點解唔報警拉佢.....個女人....毀壞公物....

男爵府

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

首頁
23456...12

尾頁

跳至