家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:家下d保險經紀真係衰到無人有!

男爵府

回覆 sunshine0613 的帖子

佢份保單係要我細佬供到一百歳,真係好痴線。

大宅

有啲唔係好明,樓主媽買單時,兩個細佬幾大?兩份單有䉑人壽保額?

男爵府

做得agent已經係埋沒良心,所以我會遠離D保險弟兄姊妹。我以前個男朋友媽咪就係畀D c9 agent教友氹佢買完一份又一份嘅保單。連我都唔放過,我婉拒了果位agent幾次。因為我直覺上佢不懷好意。但真係好多c9 幫佢買咗

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

樓主, 你要投訊間保險公司, 佢的前顧員出嚟行騙, 而間保險公司係最終得益者囉, 我實投訊到佢爆LA.

樓主, 你冷靜D 先, 你去安慰你阿媽, 話你會幫佢, 問吓佢知唔知佢自己買咗D 咩, 冋O個個PK AGENT 同佢講過D 咩, CHECK吓同事實係唔係不符先.

伯爵府

畀面勳章

77年+81年, 哇....真係可以投訴佢架喎

咁既情況梗係CUT咗佢先啦

男爵府

畀面勳章

我從來都唔信保險, 見到太多朋友買嗰時就乜都得得得...到買落咗人又唔見....頭幾個月可能跟得足D...因為關乎佣錢收入.....之後就無影無踪.....就掉返個波比保險公司......有乜事發生錢又CLAIM 唔到....要CUT 單就得個蝕錢....

仲有試過C6 個中學同學為咗交單. 冒C6 簽名同佢買咗份保險, 到C6收到相關文件後覺得可疑搵佢同學了解, 結果佢同學就同佢CUT 單.....

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

回覆 papasan 的帖子

C6 無做到咁絶...佢個同學同佢CUT 咗算數囉..

禁止訪問

大宅

保成?保你一成都咪信。

首頁

尾頁

跳至