親子旅遊

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

Re: 十二月會去東京, 想請教

bybyma,
你好犀利呀,ABC都知道,我只知道jal有這種服務.想請教東京買童裝邊到平?哪個outlet多童裝?Big sale會在哪個月份?

Thanks.

大宅

waiwai123,
我唔犀利架, 不過係有一次(都幾耐)去日本

大宅

上年去,因為落大大雨,冇去到黎個 Bayside outlet,係車上面望過去,車站至 outlet 要 10mins walk.

大宅

bybyma/rossikwan/all

我仲有野問:-

1) 3歲小朋友搭JR使唔使買票?
2) disney係唔係買定tickets好d?
3) 3歲小朋友食放題使唔使比$?

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

大宅

fireman,
good restaurants in sapporo?
你的good=? special/high class/good food?
我上次3/4年前去過一間食hairy crab放題, 個景好好因為好高, 不過真係唔記得係邊. 而且我地去hokkaido, sapporo只係一出一入先會留底. 拉麵就可以試下"時計台".

大宅

waiwai123,

使吾使帶件泳衣比亞囡呢 ? 咁玩完坐咩

大宅

rossikwan,

請問上野有無有人take care的luggage 暫存?

大宅

hi bybyma,

你好! 我想問"abc delivery"係成田機場有冇counter架? 仲有呀, 你有冇去過yokohama outlet? 唔知多唔多童裝呢? 你知唔知邊間outlet好平架? 介紹下...

大宅

szeching,
ABC梗有counter係成田喇, 我都係成田機場上機架嘛.
我冇去過呀, 上次係佢個網度見到有好多鋪都裝修緊, 我之前paste

大宅

我又想問有無人去過近Disneyland 果個Garden Walk Makuhari outlet呀?

大宅

Audreyma,
Garden Walk你係咪講係幕張

大宅

有冇人知日本係咪1月big sales呀? 咁知唔知至到幾時呀? 知唔知邊間GAP最大最多baby衫買呢?

大宅

bybyma,

我係講呢個呀!我係第1次去日本,因為我第1晚會住係迪士尼渡假區,帶住3歲ge囡囡,我諗住近近地去呢度行下,如果唔係有邊度可以介紹呢?

咁係咪橫濱 Bayside Marina Outlet多d野睇呀?

男爵府

szeching,
基本上1月係日本big sales, 一般會去到月尾的!

大宅

Audreyma,
咁如果住得好近行下都冇乜所為既, 佢

大宅

bybyma,

Thanks!

男爵府

Janice,

好像不能穿泳衣 大家都是赤裸裸的
搭台場私鉃到新橋,轉JR山手線返新宿 . 池袋.

大宅

>>2) disney係唔係買定tickets好d?
如果唔係特別日子,去到門口先買啦.
星期日,公假等就好難講喇.
咁遠去到,都唔會同人一齊"big"掛.
閒日去啦.

>>1) 3歲小朋友搭JR使唔使買票?
>>3) 3歲小朋友食放題使唔使比$?
Dunno tim, ask at http://www.ec2japan.com/bbs.htm try try ar.

Honeybee
Ueno 有大 locker,自助式的.京成電鐵 Skyliner 果邊果d 好大的都有.

我個妹上次去幕張 Gardern Walk oulet 買波shoe 舊款平.其他就有sale 就有得平.

男爵府

rossikwan,
請問你個妹上去幕張 Gardern Walk oulet 買波shoe 舊款平? 你咩牌子呀?

大宅

Thanks rossikwan
個website真係好正不過唔係好多人入. 所以問題可能要好耐先有人答. 而且我估bk多d parents

all,
我想問disneyland rent a strolley 要幾多$? 另我想問橫檳有無bb車 rent?

首頁
23456...7

尾頁

跳至